Sve zanima jedno!

Pratiteljima naše lijepe glumice pažnju s njenog tijela na jahti skrenuo je njen opis: ''Pala je odluka...''

Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 6 Katarina Baban - 7 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban - 1 +21 Katarina Baban - 3 Galerija

Naša glumica Katarina Baban pozirala je na skakaonici jahte na kojoj se plovila, a svi su gledali u njenu sjajnu figuru koju ima u kupaćem kostimu.

Naša glumica i dizajnerica Katarina Baban objavila je nove fotografije na svom Instagram profilu, a pozirala je na prednjem dijelu luksuzne jahte kojom je plovila.

Katarina je pokazala sjajnu figuru u crnom kupaćem kostimu te je kao modni dodatak nosila i šilt kapu te sunčane naočale, a povremeno se i pridržavala za ogradu baš kao na najpoznatijoj sceni filma ''Titanic''.

Glumica je otkrila da joj je ovaj odmor pomogao donijeti i odluku o kojoj već dugo razmišlja, ali nije otkrila o čemu je riječ.

''E nakon ovog presavršenog dana na brodu pala je definitivna odluka koja se kuha već neko vrijeme! Nemam riječi koliko je bilo divno!'' napisala je.
Njezini pratitelji u komentarima su nagađali o čemu bi se moglo raditi, ali nitko još nije pogodio.

''Nabavit ćeš psa?'' upitala ju je glumica Mirna Medaković Stepinac. Katarina joj je odgovorila: ''Hahah, a čuj, i to bih, ali mačka ne da!'' i time se prisjetila svoje bijele mačke koju često dijeli na društvenim mrežama.

''Kupujete brod?'', ''Nova uloga?'', bili su još neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Katarinu na društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg uspješnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

U sretnoj je vezi već nekoliko godina s Igorom Subotićem koji se ne voli eksponirati javnosti, a može se vidjeti tek na ponekoj Katarininoj objavi.

Inače, Katarinu smo gledali u brojnim domaćim hit-serijama, poput "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine", a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu "Puni pansion", u kojoj izmjenjuje čak 22 uloge.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput je zauzela seksepilnu pozu pod tušem bez gornjeg dijela badića, ali pravi su hit komentari Martine Tomčić i Frane Ridjana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta +25 Rasta (Foto: PR) Celebrity Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene