Odlično im ide!

Postoje tek nekoliko mjeseci, a premoćni su: Njihov je koncept drugačiji i žele pokazati nešto novo

Plesna skupina Universe Dance (Foto: Nova TV) Plesna skupina Universe Dance (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Plesna skupina Universe Dance (Foto: Nova TV) Plesna skupina Universe Dance (Foto: Nova TV) Universe Dance Crew (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Universe Dance (Foto: Nova TV) Universe Dance (Foto: NOVA TV) Universe Dance (Foto: NOVA TV) +0 Universe Dance (Foto: NOVA TV) Galerija

Universe dance crew skupina broji 60-ak članova i osnovana je tek prije nekoliko mjeseci, što se sudeći prema onom što su pokazali u "Supertalentu" ne bi reklo.

Iako je tek nedavno osnovana, plesna skupina Universe Dance Crew, oborila je sve s nogu svojim energičnim nastupom na pozornici showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Za audicijski su se nastup bili pripremali samo dva mjeseca, a najveći cilj im je promocija i unapređivanje urbane plesne tehnike, što im zasad itekako dobro ide.

Universe Dance Crew nakon nastupa u prvoj emisiji uživo su jedva došli do zraka, a u studiju su imali zasigurno najbrojnije navijače.

"Netko tko je radio vaš nastup dao si jako puno truda. Trebalo je dosta popratiti što ste htjeli pokazati, i bili ste dobri, ako ne i odlični. Top topova", rekao im je Davor.

Ostali članovi žirija su se složili da je nastup bio mrak no da su ispričali pomalo nejasnu priču, s previše detalja koje je bilo možda teško popratiti. 

''Koncept je drugačiji. Mislim da mi možemo pružiti nešto malo novije'', rekli su nam iz Universea. Priznaju kako je za njih ovo iskustvo drugačije: ''Ipak je svakom plesaču san plesati na Supertalentu'', priznaju. 

Žiri je za njih imao samo riječi hvale.

"Moćni ste, jako dobro uvježbani i sinkronizarni", poručio im je Janko, a Maja je dodala da su sjajni i ujednačeni.

Sve o showu "Supertalent" i njegovim kandidatima čitajte na službenoj stranici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene