reagirala i njegova bivša

Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi njezinu kolegicu? Uhvaćeni u prisnim trenucima, nakon što su zajedno proveli noć!

Tom Brady i Irina Shayk Tom Brady i Irina Shayk Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Brady i Irina Shayk - 1 Tom Brady i Irina Shayk - 2 Tom Brady i Irina Shayk - 3 Tom Brady i Irina Shayk - 4 Gisele Bündchen i Tom Brady - 4 Bradley Cooper i Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 +16 Irina Shayk - 3 Galerija

Paparazzi su snimili Toma Bradyja i Irinu Shayk kako zajedno ulaze u njegovu kuću, a zatim i jutro poslije, dok su pričali i smijali se u automobilu.

Zvijezda američkog nogometa Tom Brady navodno je u ljubavnoj vezi s manekenkom Irinom Shayk.

Iako se ranije pisalo da je Brady odbio Irinu, koja je bacila oko na njega nakon što se razveo od Gisele Bundchen, njihove nove fotografije daju naslutiti kako je istina ipak drugačija.

Manekenka i nogometaš zajedno su proveli cijeli protekli vikend i snimljeni su kako nasmijani ulaze u njegovu kuću u Los Angelesu, a zatim i sljedećeg jutra u njegovu automobilu, dok su pričali i smijali se.

Njima bliski izvori potvrdili su za TMZ da su Irina i Tom zaista par i da su započeli romansu nakon što su se upoznali na vjenčanju bogatog nasljednika Joea Nahmana i modela Madison Headrick u svibnju.

Izvor blizak Bradyjevoj bivšoj Gisele otkrio je i što ona misli o njegovoj vezi s Irinom, koja joj j kolegica s modnih pista.

"Zašto ne bi bila sretna zbog Toma? Ona se razvela od njega. Pomaže joj i u osobnoj slobodi što je nastavio dalje", kazao je izvor za TMZ, a dodao je i kako Gisele i Irina nisu prijateljice, ali se poznaju zbog posla.

Podsjetimo, Tom i i Gisele razveli su se krajem prošle godine, nakon 13 godina braka. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka.

Irina ima kćer Leu De Seinu, koju je dobila s glumcem Bradleyjem Cooperom, a njih dvoje prekinuli su 2019. godine. Nju se nedavno povezivalo i glumcem Leonardom DiCaprijem, a šuškalo se i da se pomirila s Cooperom, no čini se da ju je ipak osvojio slavni sportaš.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Omiljeni Faruk Fazlinović spreman je za povratak na scenu poslije borbe s teškom bolesti: "Imao sam probleme…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene