nimalo laki dani iza njega

Omiljeni Faruk Fazlinović spreman je za povratak na scenu poslije borbe s teškom bolesti: "Imao sam probleme…"

Senad Bašić Senad Bašić YouTube/Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Galerija

Senad Bašić iz serije "Lud, zbunjen, normalan" progovorio je o svojoj borbi s bolesti i oporavku.

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Senad Bašić već neko vrijeme ima zdravstvene poteškoće i jednom mjesečno odlazi na terapiju u Kliniku za hematologiju.

Omiljeni Faruk Fazlinović borio se s teškom bolesti i bio je u bolnici te je podvrgnut operativnom zahvatu. Sada se odlično osjeća, raspoložen je i spreman je za svoj veliki povratak.

"Imao sam probleme, imao sam operacije, sad se vraćam. Ide to sporije, ja sam malo stariji čovjek, ali ide… Dobro je, zasad sam zadovoljan", kazao je glumac za Avaz.

Bolest koju je imao utjecala mu je i na glas, koji je vrlo bitan u njegovoj profesiji, ali sada se i to stabiliziralo, otkrio je glumac, koji će 26. kolovoza napuniti 61 godinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala tko je iznenadio Blooma na terasi: "Danas smo imali gosta..."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Richards sa suprugom i sinom Michael Richards Michael Richards i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Michael Richards i Beth Skipp (Foto: Getty Images) +12 Michael Richards, Jason Alexander i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pamtimo ga kao šašavog Kramera iz Seinfelda, otad se dosta promijenio, a nakon jednog skandaloznog ispada u javnosti se rijetko pojavljuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene