Super su!

Legendarni Faruk objavio fotografije s unukom, ovakvog ga još nismo vidjeli, a preslatki prizori su sve raznježili!

Senad Bašić Senad Bašić Senad Bašić/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić +0 Senad Bašić Galerija

Senad Bašić objavio je na Instagramu fotografije s unukom koji je proslavio prvi rođendan.

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Senad Bašić na svom je profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima pozira sa svojim unukom, a koje su ranježile tisuće njegovih pratitelja.

Pogledaj i ovo Senad Bašić Imao se čime pohvaliti Faruk iz Lud, zbunjen, normalan oglasio se na društvenim mrežama nakon dugo vremena i teškog razdoblja: "Bravo, maestro!"

59-godišnji Senad otkrio je da su fotografije nastale na proslavi unukova prvog rođendana, a sudeći prema prizorima dobre zabave im nije nedostajalo.

Iza Senada je težak životni period i to nakon što je završio u bolnici zbog teške upale pluće.

"Sada sam dobro, a imao sam užasnu upalu pluća. Tri dana sam snimao na kiši, završio sam u KBC-u Rebro. Moje zdravstveno stanje je bilo ugroženo, bilo je izuzetno opasno, ljekari su zaista bili divni i pomogli su mi. Sada se dobro osjećam", ispričao je za Avaz, a otkrio je da su mu ostale i posljedice.

"Kada u vas neko trpa deset litara antibiotika, naravno da ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad", kazao je.

Prije toga izgubio je oca Rušida Bašića za kojeg se brinuo dok je bio bolestan.

"Život je to, ima lijepih i ružnih stvari. Gledam da zaboravim teške periode. Fokusiran sam na sebe, na karijeru i idem laganim koracima naprijed", zaključio je Senad.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci +7 Elisabetta Gregoraci Zanimljivosti Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja - 6 Anja Alavanja - 3 +5 Anja Alavanja - 5 Celebrity Anja Alavanja doživjela neugodnost zbog fotke u badiću: "Ovo ide brzo na Instagram"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene