zajedno imaju sina

Tko je bivša supruga Dina Rađe? Šuškalo se da ju je ostavio zbog Viktorije, a evo u kakvom su odnosu danas

Dino i Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Nikola Vilic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željana i Viktorija Rađa Željana, Dino i Viktorija Rađa Željana, Dino, Duje i Viktorija Rađa Željana, Duje i Dino Rađa Duje Rađa s majkom Željanom In Magazin: Dino Rađa Dino Rađa Dino i Duje Rađa Dino Rađa - 2 Dino Rađa - 1 +19 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Galerija

Dino Rađa s bivšom suprugom Željanom ima sina Duju, a prije nekoliko godina joj je posvetio i emotivan status na društvenim mrežama.

Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom u braku je od 2001. godine i zajedno imaju dvojicu sinova, 21-godišnjeg Roka i 16-godišnjeg Niku.

Dino ima još i 26-godišnjeg sina Duju, kojeg je dobio s prvom suprugom Željanom, koja je također bila košarkašica.

Pogledaji ovo In Magazin: Dino Rađa inMagazin Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio Željanu, no njih dvije navodno su zakopale ratnu sjekiru na Dinovoj inauguraciji u Kuću slavnih u Splitu 2010. godine, gdje su i fotografirane skupa, a fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

U prilog tim navodima ide i njihove zajedničke fotografije, koje je Dino jednom objavio na Facebooku.

Bivšoj supruzi je na društvenim mrežama tada posvetio i lijep status.

"Željana. Tko ne zna to mi je bivša žena. U cijeloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani, a kako nismo imali vrimena izlazit vanka dosta nas smo se međusobno simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Ja 18-19, a ona 19-20 godina.

Vjenčali smo se '90. godine prije mog odlaska u Rim. Vatrogasni dom u Kaštila. 70 ljudi, između ostalih pjevao nam je i Oliver. Kao prijatelj, a ne kao bend zadužen za muziku. Poslije Rima je bila sa mnom u Bostonu sve 4 godine. Ja san u to doba bio skroz posvećen košarci. Nije se izlazilo nigdje. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jest u određeno vrijeme da se može spavat što više i odmarat. Uloga žene u životu sportaša se previše gleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose.

Nije joj bilo lako većinu vremena bit sama, pogotovo ljeti jer su pripreme trajale po 4-5 mjeseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije naš Duje koji je uvijek bio u prvom planu i njoj i meni. I dan danas smo u dobrim odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače obje moje žene su rođene 7.7. pa recite da ne znam gađat", napisao je tada Dino.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duje_radja

Sadašnju suprugu Viktoriju Dino je upoznao 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu i među njima je odmah zaiskrilo.

Pogledaji ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Celebrity Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 1 Haris Džinović - 2 +18 Haris i Melina Džinović Celebrity Haris Džinović proveo noć u policiji nakon drame s bivšom suprugom Melinom, doveo ga je njihov sin kojem se majka nije ni javila!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić - 4 Vedrana Linardić - 3 Vedrana Linardić Vedrana Linardić +21 Vedrana Linardić - 5 Nekad i sad Ovu ljepoticu brojni pamte po romansi s Ćorlukom, a laskavu titulu najseksi Hrvatice lako bi mogla ponijeti i danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene