uspješno skriva detalje

Privatni život ovog pjevača jedan je od najvećih misterija domaće estrade, no sada je konačno otkrio svoj ljubavni status!

Tiho Orlić Tiho Orlić Tom Dubravec/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Tiho Orlić Tiho Orlić Tiho Orlić Tiho Orlić, Giulliano i Thompson Tiho Orlić i Domenica Tiho Orlić i Miroslav Škoro Tiho Orlić i Vanna Tiho Orlić Tiho Orlić Tiho Orlić +7 Tiho Orlić i Žera Galerija

Privatni život Tihe Orlića jedan je od najvećih misterija domaće estrade, no sada je otkrio pokoji detalj.

Glazbenik Tiho Orlić na sceni je prisutan od devedesetih, no malo se zna o njegovu privatnom životu.

Sada je u intervjuu za 24 sata otkrio da nije u braku, ali ima veliku obitelj do koje drži.

"Glazba mi je uvijek uzimala najviše vremena. Samo rock'n'roll", rekao je Tiho, koji je u zadnje vrijeme sve češće na pozornici, pa je tako nedavno s kolegom Matom Bulićem zagrijavao navijače u fan zoni prije utakmice Hrvatske i Armenije, a nastupao i na Sinjskoj alci, u Škabrnji na Dan pobjede, u Vukovaru, Gospiću i drugdje.

Za Advent nastupa u Kaštelima, za doček Nove godine u Trilju, a nakon toga u Areni Zagreb na domoljubnom koncertu "Domu mom".

Tiho je progovorio i o svojoj suradnji s Markom Perkovićem Thompsonom, koja je započela 1994. godine.

Thompsonu je ispočetka bio prateći vokal, zatim basist, a onda je postao producent njegovih pjesama i vođa pratećeg benda. Zajedno su snimili i duet "Stari se", koji je bio hit, a Orlić se kasnije ipak posvetio samostalnoj karijeri.

"Mi smo zauvijek prijatelji i braća. Radio sam za njega nekoliko aranžmana, produkciju, vodio bend... Kad se bavite produkcijskim poslom i nastupanjem, onda ste razapeti na 100 strana. Tako mi se poklopilo u životu. Radujem se svemu što on radi, s pjesmama ne griješi", rekao je Tiho za 24 sata o svom prijatelju Thompsonu.

Orlić je priznao da i, ako mnogi njegovi hrvatski kolege, nije ranije čuo za srpsku zvijezdu Aleksandru Prijović, koja je rasprodala pet Arena Zagreb.

"Ne mislim ništa o tome. Zanima me samo što ja radim i koje pjesme želim dati publici. U sebi nemam doze ljubomore prema nikome, nisam tako odgojen, niti sam odrastao u takvom okruženju", zaključio je Tiho.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 1 +25 Maja Lena Lopatny Nekad i sad Pogledajte kako je lijepa kći Mije Begović izgledala 2009. godine, puno toga se na njoj promijenilo, ali jedno je ipak zadržala

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts s djecom - 3 Julia Roberts s djecom - 1 Julia Roberts s djecom - 2 Julia Roberts i George Clooney - 8 +17 Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Celebrity Miljenica publike svoje blizance vješto krije od javnosti, ali sada nije mogla odoljeti da ih ne pokaže u slatkoj objavi: "Nema riječi za ovo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene