Nova ljubav na pomolu?

Tia Jurčić ponovno ljubi? Na Instagramu je objavila prisne fotografije s legendarnim sportašem, evo i gdje se provodila s njim!

Tia Jurčić Tia Jurčić Sanjin Strukic/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia i Mario Mamić - 4 Tia i Mario Mamić - 5 Tia i Mario Mamić - 3 Tia i Mario Mamić - 1 In Magazin: Tia Mamić - 1 In Magazin: Tia Mamić - 2 Tia Mamić Tia Mamić Tia Mamić +11 Tia Mamić Galerija

Tia Jurčić objavila je na svom Instagramu fotografije s Kennyjem Smithom i potaknula nagađanja da je pronašla novu ljubav nakon razvoda od Marija Mamića.

Tia Jurčić na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije s dočeka nove godine, koji je provela u društvu NBA zvijezde, bivšeg košarkaša i komentatora Kennyja Smitha.

Tia se nedavno našla u središtu pozornosti nakon što su ona i Mario Mamić potvrdili vijest da se razvode nakon šest godina braka i da ostaju u dobrim odnosima, a sada se svi pitaju je li ona već pronašla novu ljubav.

Ona i Kenny na fotografijama prisno poziraju i smiješe se, dok ona na sebi nosi haljinu leopard-uzorka s prorezom, a on elegantno tamnoplavo odijelo.

"2024.", napisala je Tia kratko uz fotografije, a komentarima su joj se javili pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tia Jurcic (@tia.jurcic)

"Prekrasni, samo ljubav", "Vas dvoje, sretna vam nova godina", "Sretna 2024. godina, ljepotice", "Predivni", "Blistaš", "Kakva predivna žena", "Drago mi je vidjeti vas", "Je li to Kenny?", komentari su koje je dobila.

Inače, Tia je na Instagramu promijenila prezime i ponovno vratila djevojačko prezime. Od 2017. godine bila je u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga nosila je prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Prije Marija Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Dominika, a razveli su se 2015. nakon pet godina braka te su ostali u odličnim odnosima. Mario Mamić iz bivšeg braka s Monikom Kravić ima sinove Jakova i Josipa.

I Kenny iza sebe ima dva braka i iz prvog ima dvoje djece, pjevačicu Kaylu i košarkaša K.J.-a. S drugom suprugom Gwendolyne Osoborne, s kojom je u braku bio od 2006. do 2018. godine, također je dobio dvoje djece.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +30 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 Celebrity Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Copperfield - 6 David Copperfield - 3 David Copperfield - 7 David Copperfield - 5 +12 David Copperfield - 1 Celebrity Legendarni mađioničar i dečko slavne ljepotice provodio se na pedofilskim zabavama? Procurilo pitanje koje je postavio jednoj od žrtava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene