"nije joj bilo lako"

Novi šok nakon objave o razvodu Dragane Mirković: Pjevačica je još ranije primijetila sve zbog čega je sada okončala njihovu priču?

Dragana Mirković Dragana Mirković Antonio Ahel/Pixsel 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković - 4 Dragana Mirković +20 Dragana Mirković - 8 Galerija

Srpski mediji pišu kako uskoro bivši suprug Dragane Mirković već ima novu partnericu, ali on se u vezi s tim još nije oglasio.

Srpska pjevačica i regionalna zvijezda Dragana Mirković razvodi se od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića, a kako je objasnila u svojoj objavi, njezin odnos sa suprugom već dugo nije ono što je nekada bio.

Pored svega, srpski mediji sada pišu da Toni već ima novu, 15 godina mlađu partnericu s kojom živi u Njemačkoj.

"Njih dvoje uživaju u ljubavi i ne mare za komentare drugih ljudi", saznaje Blic od upućenog izvora.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Kako je Dragana Mirković upoznala supruga od kojeg se sada razvodi? Zbog njega je preselila u Beč, a ubrzo su se i vjenčali...

"Toni već tri godine nije s Draganom, upoznao je ovu djevojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlijepio za njom. Čak se i preselio u Njemačku zbog nje", navodi izvor.

Mislite li da je prevara stvarni razlog rastave braka?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pema daljnjim navodima, govori se da to nije jedina djevojka koju je Toni pokušao osvojiti. Šuška se i da je hrvatski biznismen na nastupima Dragane Mirković zavodio i druge djevojke. 

Pjevačica je sve to primijetila, a sumnjala je i da Toni više nije zainteresiran kao prije.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković razvodi se poslije 25 godina braka: "S vremenom je jaz postajao sve veći..."

"Dragana je sve to donekle predosjećala, ali nije bila sigurna da se nešto zaista zbiva. Pa, bili su 24 godine u braku, sve je bilo sjajno i bajno i sad odjednom ovo. Nije mogla više to podnijeti te je podnijela zahtjev za razvod. Nije joj bilo lako, ali tako je najbolje", tvrdi izvor za Blic. 

Podsjećamo, Dragana je javno objavila da se rastaje od biznismena, ali otkrila je i neke detalje koje su presudile toj odluci. 

Pogledaji ovo Dragana Mirković Clubzone Dragana Mirković prihode od turneje darovat će dječjem domu u Nazorovoj: ''Ispunit će mi srce to što ću usrećiti tu djecu''

"Kao netko tko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obvezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom", poručila je Dragana u priopćenju za srpske medije.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković najavila i drugi koncert u Areni Zagreb: ''Napravit ćemo spektakl za pamćenje dvije večeri zaredom!''

"Unatoč svim nepomirljivim razlikama zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcionira nego stavivši točku na naš brak", rekla je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković +27 Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković razvodi se poslije 25 godina braka: "S vremenom je jaz postajao sve veći..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić +25 Dragana Mirković Celebrity Kako je Dragana Mirković upoznala supruga od kojeg se sada razvodi? Zbog njega je preselila u Beč, a ubrzo su se i vjenčali...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene