"Srušio se kao pokošen"

Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović M.M./ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 3 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 1 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 6 +19 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Galerija

Suprugu Aleksandre Prijović Filipu Živojinoviću pozlilo je nakon njezina nedavnog koncerta u Novom Sadu.

Jedna od trenutačno najvećih regionalnih zvijezda Aleksandra Prijović proteklog je vikenda održala koncert u novosadskoj dvorani Spens, gdje je po završetku nastupa pozlilo njezinu suprugu Filipu Živojinoviću.

Izvori koji su se tamo našli potvrdili su da su se Aleksandra i Filip zajedno otputili prema automobilu kada je njemu pozlilo.

"Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert i Filip i ona u pratnji zaštitara krenuli su prema izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela kukati, plakati, a njega su polijevali vodom. Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i odvezlo nekamo, a Aleksandru su vratili u dvoranu, vjerojatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam što se dalje dogodilo i je li nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo", izjavio je izvor za Kurir.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

Prema pisanju srpskih medija, Filipovo se stanje poboljšalo, a sve je navodno posljedica napornog rada na Aleksandrinoj turneji "Od istoka do zapada".

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Celebrity Poslušajte kako zvuči muž Aleksandre Prijović kad i on zapjeva sa suprugom, njihov zajednički nastup obišao je internet

Pjevačica je u sklopu nje dosad nastupila u Zagrebu i Osijeku, a pred njom su i koncerti u Varaždinu 26., 27. i 28. travnja te u Zadru 7. lipnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 3 +26 Alka Vuica - 5 Zanimljivosti Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 4 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 3 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 2 +29 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 1 Celebrity Stariji sin Violete iz Boljeg života pravi je frajer, a na današnji dan ona je posebno emotivna: "Andrej moj..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene