javio se iz bolnice

Srpski reper završio na hitnoj operaciji, nije mogao stajati na nogama: "U ovakvim situacijama čovjek shvati..."

Rasta Rasta Rasta/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rasta - 2 Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 2 Stefan Đurić - Rasta- 4 Stefan Đurić Rasta - 1 Stefan Đurić - Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 4 Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 2 +18 Stefan Đurić Rasta - 1 Galerija

Popularni srpski reper Rasta završio je u bolnici gdje je hitno operiran, a u pitanju je bila kralježnica. Zahvalio se i obožavateljima na podršci.

Srpski reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, šokirao je javnost viješću o hitnoj operaciji kojoj se podvrgnuo. 

Prema navodima srpskih medija, Rasta je primljen u bolnicu nakon što nije mogao stati na noge te je potom hitno operiran. 

"U pitanju je kralježnica, problem s kralježnicom. Nije mogao stati na noge, odmah je hospitaliziran u pratnji djevojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega su liječnici odlučili da je operacija neophodna", rekao je izvor za Telegraf.rs.

Pogledaji ovo Ana Nikolić Zanimljivosti Ana Nikolić progovorila o odnosu s bivšim suprugom i reperom Rastom: "Sve sam mu slupala, nisam imala milosti"

Rasta se obratio i pratiteljima na Instagramu prije operacije te je zahvalio svojim obožavateljima, ali spomenuo je i hejtere. 

"Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći. Nažalost, nekada tek u ovakvim situacijama čovjek shvati koga ima pored sebe, a ja imam najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Nadam se brzom oporavku i druženju na dosad zakazanim mjestima, a onim bezobraznim i bez razumijevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu, jer to nije moja publika", napisao je.

Pogledaji ovo Stefan Đurić Rasta Zanimljivosti Evo tko je srpski reper koji je izazvao kaos u Zagrebu, bio je u braku s dobro poznatom pjevačicom, ali i u zatvoru!

Inače, svoj prvi album "Superstar" objavio je 2011. godine, a neki od njegovih najvećih hitova su "Kavasaki", "Euforija", "Kavali", "Hotel" i "AMGVSQ7AUDI", "Bezobrazna", "Preko sveta" i drugi.

Dolazi iz ugledne prištinske obitelji, roditelji mu predaju na fakultetima, a uz oca je posebno zavolio reggae glazbu i već kao dječak je postao član udruge lokalnih rastafarijanaca, koji mu je kasnije bio inspiracija za umjetničko ime.

Pogledaji ovo Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

Što se njegova ljubavnog života tiče bio je oženjen s pjevačicom Anom Nikolić i to od 2016. do 2018. godine, a 2017. postali su roditelji kćeri Tare.

Prije tri godine našao se u problemima nakon što je uhićen zbog ilegalnog posjedovanja droge zbog čega je završio u zatvoru, a godinu dana kasnije na suđenju je izjavio da je količinu koja mu je pronađena imao samo za osobne potrebe i dobio je kaznu kućnog zatvora u trajanju od godine dana.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 6 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 3 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 5 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 4 +27 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 7 Celebrity Baby Lasagna i službeno kreće u avanturu života, a evo i što će ga dočekati u Švedskoj, sigurnost je zbog jednog razloga dignuta na višu razinu

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Desingerica - 2 In Magazin: Desingerica - 1 In Magazin: Desingerica - 3 In Magazin: Nucci - 1 +22 In Magazin: Nucci - 2 inMagazin Nucci, Desingerica, Zera... Jeste li čuli za ove pjevače? Zaludili su mlade u cijeloj regiji: ''Voli to hrvatska publika, voli tu vrstu muzike, voli taj gas!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene