Po njemu snimljen film!

Evo tko je srpski reper koji je izazvao kaos u Zagrebu, bio je u braku s dobro poznatom pjevačicom, ali i u zatvoru!

Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta - 2 Stefan Đurić - Rasta - 2 Stefan Đurić - Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta - 4 Stefan Đurić Rasta - 2 Stefan Đurić Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Galerija

Stefan Đurić Rasta jedan je od najpopularnijh repera ovih prostora, a o njemu se naveliko priča otkako se pročulo za gužvu koja je nastala ispred jednog zagrebačkog kluba.

Srpski reper Stefan Đurić Rasta našao se u središtu pozornosti zbog nedavnog koncerta u zagrebačkom klubu The Best, a ispred kojeg je zbog njega nastao pravi kaos.

Naime, prema objavama na društvenim mrežama, pred ulazom je ostalo više stotina ljudi, uglavnom tinejdžera, a pomutnja je nastala jer mnogi nisu znali da je organizator koncerta zabranio ulaz mlađima od 16 godina. Na Facebook stranici Mamin blog objavljeno je kako prilikom prodaje karata nigdje nije bila navedena određena dobna granica za ulazak u popularni jarunski klub, pa je nastala velika gužva zbog djece koja su tek na ulazu saznala da moraju imati minimalno 16 godina kako bi mogla na koncert 34-godišnjeg Raste.

"Pojedina djeca od 12 i 15 godina nisu uspjela ući u klub, usprkos čekanju od dva sata i činjenici da su bili u pratnji roditelja", piše u objavi na spomenutoj stranici.

No tko je zapravo Rasta koji je očito među najpopularnijim izvođačima među mladima u Hrvatskoj? I on sam je karijeru započeo sa samo 16 godina i među prvim glazbenicima je koji su na ovim prostorima počeli koristiti danas popularni autotune.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STEFAN (@stefanrasta)

Svoj prvi album "Superstar" objavio je 2011. godine, a neki od njegovih najvećih hitova su "Kavasaki", "Euforija", "Kavali", "Hotel" i "AMGVSQ7AUDI", "Bezobrazna", "Preko sveta" i drugi.

Dolazi iz ugledne prištinske obitelji, roditelji mu predaju na fakultetima, a uz oca je posebno zavolio reggae glazbu i već kao dječak je postao član udruge lokalnih rastafarijanaca, koji mu je kasnije bio inspiracija za umjetničko ime.

Što se njegova ljubavnog života tiče bio je oženjen s pjevačicom Anom Nikolić i to od 2016. do 2018. godine, a 2017. postali su roditelji kćeri Tare.

Prije tri godine našao se u problemima nakon što je uhićen zbog ilegalnog posjedovanja droge zbog čega je završio u zatvoru, a godinu dana kasnije na suđenju je izjavio da je količinu koja mu je pronađena imao samo za osobne potrebe i dobio je kaznu kućnog zatvora u trajanju od godine dana.

O vremenu koje je proveo u zatvoru snimljen je i film naziva "3211", a koji je u Hrvatskoj također izazvao veliko zanimanje, pa je na samoj zagrebačkoj premijeri bilo rasprodano čak pet kino dvorana.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev +16 Miraj Grbić i Marija Omaljev Celebrity Supruga legendarnog Čombe oglasila se nakon sretne vijesti koju su neko vrijeme uspjeli skrivati od javnosti!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene