ma spektakularno!

Ritmu Rim Tim Tagi Dima nije odolio ni snimatelj na Eurosongu, ovaj video brzinom munje širi se internetom!

Snimatelj pleše na Snimatelj pleše na Screenshot/Youtube 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Snimatelj pleše na Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 9 +29 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 10 Galerija

Sasvim je sigurno da je Baby Lasagna napravio pravi spektakl uoči nastupa u polufinalu, a ni snimatelj nije ostao imun na poznate pokrete "Rim Tim Tagi Dima".

Baby Lasagna svojim je nastupom na prvoj polufinalnoj večeri užario atmosferu na Eurosongu, a cijela dvorana s njim je plesala poznate pokrete.

Prizori iz dvorane bili su za pamćenje, ali dobro se zabavljala i ekipa iza kamera, kao i snimatelji u samoj Areni. 

Sada se društvenim mrežama širi video koji je snimio obožavatelj Eurosonga koji se našao u publici tijekom polufinala. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Nižu se čestitke Baby Lasagni za prolazak u finale: ''Znalo se od početka, idemo do pobjede!''

Sudeći po reakciji snimatelja, izgleda da ni on nije ostao imun na zarazni zvuk, a to dokazuje snimka na YouTubeu. Naime, objavljen je video u kojemu možemo vidjeti snimatelja kako pleše uz "Rim Tim Tagi Dim", dižući ruku u zrak nakon što je Marko uzviknuo: "Europo, pleši sa mnom!" 

Obožavatelji su oduševljeni njegovom reakcijom. 

"Kralj", "Spektakularno", "Ludilo", "Nisam iznenađena što i kamerman pleše. Čak je i moja dvogodišnje dijete zaplesalo", nizali su se komentari ispod videa. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity I župnik Želimir je uz Baby Lasagnu: "Svi u našoj župi podržavamo našeg Marka!''

Što je Baby Lasagna rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Kako je njegov tim reagirao na prolazak u finale, pogledajte OVDJE.

I dalje se nižu reakcije gledatelja, memeove i pohvale skupili smo OVDJE.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 8 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 4 +25 Tatjana Cameron Tajči - 7 Celebrity Tajči vratila eurovizijske fanove 34 godine unatrag, pogledajte što je priredila nakon polufinala Eurosonga!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 8 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 2 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 4 +31 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 5 Celebrity Sve o susretu Baby Lasagne i dogradonačelnika Malmöa pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene