"Seve, imam..."

Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Severina Severina Damir Spehar/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +19 Severina - 5 Galerija

Severina je na manifestaciji Terezijana u Bjelovaru raspjevala oko 10 tisuća obožavatelja, koji su joj iz publike uputili i razne ponude.

Glavna glazbena zvijezda treće večeri manifestacije Terezijana u Bjelovaru bila je popularna Severina koja je na ponoćnom koncertu okupila oko 10 tisuća obožavatelja, koji su uglas pjevali i sve njezine hitove.

Jedan obožavatelj je Severinu zaprosio s transparentom, javljaju fotoreporteri Pixsella koji su snimili i jednog obožavatelja s natpisom "Seve, imam brod".

Severina je za nastup odabrala šarenu mini haljinu s prorezima na dekolteu i leđima, u kojoj je morala paziti na svaki pokret, kako slučajno ne bi pokazala previše, no svejedno se uspjela potpuno razbacati na pozornici.

Fotografije s koncerta pogledajte u galeriji.

Seve je prije ovoga nastupila u slovenskom Koperu, gdje je također izazvala pravu ludnicu među brojnom publikom, a atmosferom se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Proteklog tjedna je obradovala obožavatelje i viješću da uskoro izlazi njezin novi album "Sorry", koji je najavila provokativnim fotografijama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard i Vanja Brundula Sementa Rajhard i Vanja Brundula Sementa Rajhard i Vanja Brundula Vjenčanje Semente Rajhard +23 Sementa Rajhard i Vanja Brundula Celebrity Lijepa domaća glumica udala se na bajkovitoj lokaciji, fotografije s vjenčanja objavile su njezine kolegice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene