I ona ima 51 godinu?!

Seve potvrdila vijest koju su svi čekali, a prizor njezine pozadine sve je zaludio: "Dokazala da je najzgodnija žena na estradi"

Severina Severina Jelena Balić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 3 +19 Severina - 4 Galerija

Severina je potvrdila datum izlaska njezina novog albuma "Sorry", a objavila je i seksepilnu fotografiju koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Severina je konačno na svom profilu na Instagramu objavila i potvrdila dugoočekivanu vijest o izlasku novog albuma, koji njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju.

"Mojoj sreći nema kraja, jer 27. lipnja izlazi 'Sorry', A strana mog novog albuma. Taj dan objavit ću dvije pjesme, 'Sorry' i 'Metak', koji će biti u duetu s mladim trep reperom Nuccijem. Jupiiiii… Stay Tuned", napisala je Severina uz svoje seksepilnu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Na njoj pozirasamo u čarapama s natpisom "sorry", crnom topiću i štiklama, a u prvom planu se našla njezina bujna pozadina, ali i gesta pokazivanja srednjeg prsta kojom šalje znakovitu poruku.

"Idemooooo", "Još jedanput je dokazala da je najzgodnija žena na estradi", "Srce i za album, ali bome i za figuru", "Smak svijeta", "Naša Seve, naša ikona", "Konačnooo", "Ajme koji seksepil", "Prava mačka", "Izgleda opasno i moćno. Seve je Seve", dio je komentara koje je dobila.

Naša najproduktivnija glazbenica Severina objavljuje svoj novi album ''Sorry'', koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTubeu, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja ''Virujen u te'', ''Tridesete uživo'' i ''Dobrodošao u klub'', bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album.

Prve dvije pjesme, naziva ''Sorry'' i ''Metak'', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana kasnije na redu su izlasci pjesama ''Nebo'' feat. Sandi i KIMMV te ''Pravda za ljubav'', a potom i ''Sto stepeni'' feat. KIMMV i Filip Miletić.

Posljednju pjesmu i spot ''Woodoo riba'' Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. To ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na ''A strani'', a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – ''Vjerujem u Boga'' i ''Fališ mi'', koja se već približava brojci od 70 milijuna pregleda na YouTubeu.

Drugi dio albuma, odnosno ''B strana'' bit će objavljen na jesen ili zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje ''The Magic Tour''.

Severina se neizmjerno raduje objavljivanju novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji po arenama, ukupno petoj regionalnoj turneji u karijeri, što je čini jednim od rijetkih izvođača s ovih prostora.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte kako izgledaju fotografije koje je Ivana Knoll sama objavila, na onima koje su drugi snimili ne izgleda tako: "Vidjela sam te na stadionu i...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 17 Elizabeth Hurley - 16 Elizabeth Hurley - 14 Elizabeth Hurley - 9 +23 Elizabeth Hurley - 11 Celebrity Šezdeseta joj kuca na vrata, a na ovoj ženi ni tragedije s kojima se susrela proteklih godina nisu ostavile traga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene