zanimljiva gesta

Severina ni na Maldivima nije zaboravila na Let 3, evo na koji im je način uputila podršku s egzotičnog odmora!

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković - 1 Severina Vučković - 2 Severina Vučković - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +19 Severina - 7 Galerija

Severina uživa na Maldivima, ali ni tamo nije zaboravila na svoj omiljeni Let 3, pa im je poslala podršku s pješčane plaže.

Pjevačica Severina otputovala je na Maldive sa sinom Aleksandrom kako bi proslavila njegov rođendan, a društvo im pravi i njezin menadžer Tomislav Petrović.

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

U svojoj priči na Instagramu Severina je podijelila fotografiju s pješčane plaže na kojoj je pokazala kako je u pijesku ispisala naziv pjesme "Mama ŠČ", s kojom će se Let 3 natjecati na Eurosongu.

Tom gestom ponovno je dokazala kolika im je ona zapravo podrška.

Naime, Severina je prije Dore otkrila na Instagramu kako su njezini favoriti upravo Mrle i Let 3. Tada je objavila kratki isječak njihove pjesme "Mama ŠČ".

"Mama ljubila morona... ŠČ! Podržite Let 3 na njihovom letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla", napisala je bila u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je davne 2006. godine odnijela pobjedu na Dori sa pjesmom "Moja štikla" i time osigurala svoje mjesto na Eurosongu, gdje je došla do 12. mjesta u finalu. 

Zanimljivo je što su u spotu njezine pjesme "Moja štikla" bili članovi grupe Let 3, no nisu s njom nastupali na spomenutim natjecanjima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 8 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 7 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 6 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 5 +28 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 4 Celebrity Isplivala mračna strana posla trenerice za kojom luduju poznati, u javnosti su se pojavili neki zabrinjavajući detalji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene