kakav Afterparty!

Pogledajte kamo su letovci odveli Severinu nakon finala Dore, iznenadila je ekipu na neočekivanom mjestu!

Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 @MentalTwat/Platforma X 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 6 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 4 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 3 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 2 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 1 Let 3 i Severina, Dora 2024 Let 3, Dora 2024 Finalisti Dore 2024. - 14 Severina i Let 3, Dora 2024 +15 Severina i Let 3, Dora 2024 - 10 Galerija

Nakon iznenađenja u polufinalnoj večeri Severina je opet iznenadila ekipu nakon što se pojavila na afterpartyju u zagrebačkoj Močvari, zajedno s članovima grupe Let 3.

Nitko nije očekivao Severinu u prvoj polufinalnoj večeri Dore, koja se pojavila kao gošća na nastupu Leta 3, ali još su je manje očekivali nakon finalne večeri kada se usred noći popela na pozornicu u zagrebačkoj Močvari. 

"Ljudi, Severina i Mrle došli u Močvaru", odmah se glas prolomio društvenim mrežama gdje je objavljena i snimka Severine i Letovaca kako na pozornici pjevaju "Moju štiklu".

Ona je odušeljveno držala mikrofon okrenut prema publici koja je uglas pjevala stihove, koji su predstavljali Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine, a nakon nastupa uslijedio je krik oduševljenja.

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

Postoji dobar razlog zašto su Letovci i Severina na afterpartyju završili baš u Močvari. Naime, tamo je u nedjelju navečer organizirana gledaonica finala Dore pod palicom queer umjetničkog kolektiva "House of Flamingo".

Inače, u Severininom spotu za pjesmu "Moja štikla" dečki iz Leta 3 su bili plesači, a sada im je ona uzvratila uslugu.

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Severina otkrila kako nitko nije znao da će biti na Dori: ''Dovezli su me teretnim liftom, kostim nisam ni probala, ali ovo se ne odbija...''

Podsjetimo, pobjedu na ovogodišnjoj Dori odnio je Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, i to s 247 bodova publike, a bilo je jasno da je pobjednik i bez pribrajanja glasova žirija.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Komentar Dejana Lovrena na Baby Lasagnu Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Finalisti Dore 2024. - 12 +28 Finalisti Dore 2024. - 10 Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić na TikToku - 5 Nika Barišić na TikToku - 6 Nika Barišić na TikToku - 2 Nika Barišić na TikToku - 3 +24 Nika Barišić na TikToku - 4 Celebrity Lara iz Kumova pratiteljima je dala ekskluzivan pogled u jedan dan na setu serije, evo kako nastaju vaše omiljene scene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene