objavila neviđene fotke

S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

Salma Hayek sa suprugom - 2 Salma Hayek sa suprugom - 2 Salma Hayek/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek sa suprugom - 2 Salma Hayek sa suprugom - 1 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 2 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 3 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 1 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek i Valentina Pinault - 1 +21 Salma Hayek i Valentina Pinault - 2 Galerija

Jedna od najljepših glumica svijeta Salma Hayek često objavljuje svoje atraktivne fotografije, ali ovoga puta naglasak je stavila na svojeg supruga s kojim je proslavila 15 godina braka.

Poznata holivudska glumica Salma Hayek nije proslavila samo Valentinovo, već i 15. godišnjicu braka s milijarderskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom

Zvijezda filma "Desperado" na svom je profilu na Instagramu podijelila dosad neviđenu fotografiju u crno-bijeloj boji sa svojim suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Nakon 18 zajedničkih godina i 15 godina braka, ljubav prema tebi i dalje je laka, zabavna, duboka i svježa poput blagog povjetarca. Sretna godišnjica, ljubavi moja", napisala je Hayek u svojoj objavi.

Pogledaji ovo Salma Hayek Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

57-godišnja glumica i 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, počeli su se viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine. 

''Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: ''Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama'', izjavila je glumica jednom prilikom. 

Kako vam se sviđaju Hayek i Pinault kao par?

  • Prekrasni su zajedno.
  • Osim novca, ne znam što vidi u njemu.

Ukupno glasova:

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. veljače 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.

Pogledaji ovo Salma Hayek i Matthew Perry Celebrity I Salma Hayek oprostila se od dugogodišnjeg prijatelja, dirljiv opis sve je rasplakao: ''Zbogom, slatki Matthew...''

Inače, Salma čak i na pragu šezdesetih mami uzdahe svojim izgledom te opravdano slovi za jednu od najatraktivnijih glumica u Hollywoodu. Svojim zanosnim oblinama rado se hvali na društvenim mrežama, a ističe ih i u svim svečanim prigodama dok se mnogi pitaju koja li je tajna njezina izgleda. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik i Filip Gežin +26 Ella Dvornik i Filip Gežin Celebrity Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput se pojavila u najkraćoj mogućoj haljini, jedan krivi potez u njoj bio bi dovoljan da pokaže previše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene