Zgodan par!

Novi igrač Osijeka ljubi atraktivnu Splićanku, a imaju čak dvije lijepe vijesti za pohvaliti se!

Ivana Jurišić Ivana Jurišić Ivana Jurišić/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Roko i Ivana Jurišić - 18 Roko i Ivana Jurišić - 15 Roko i Ivana Jurišić - 12 Ivana Jurišić - 14 Roko i Ivana Jurišić - 2 Roko i Ivana Jurišić - 3 Roko i Ivana Jurišić - 11 Ivana Jurišić - 10 Ivana Jurišić - 9 Roko i Ivana Jurišić - 8 +12 Roko i Ivana Jurišić - 7 Galerija

Roko Jurišić vjenčao se s Ivanom Gudelj, a s kojom čeka i dijete.

Novi igrač nogometnog kluba Osijek Roko Jurišić prije nekoliko je dana pred oltar odveo lijepu splitsku TV voditeljicu Ivanu Gudelj, a koja se fotografijama s vjenčanja pohvalila na Instagramu.

No to sretnim vijestima nije kraj, jer su novopečeni supružnici nedavno objavili i da čekaju prvo dijete, malenu kćer što su otkrili preslatkim videom na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @i___jurisic

Atraktivna Ivana je 2021. godine počela raditi na jednoj lokalnoj televiziji kao sportska voditeljica kada je i široj javnosti zapela za oko.

"Našla sam se kao riba u moru, malo na početku prestrašena od svih silnih velikih riba jer sport ipak slovi kao muški svijet, ali brzo sam naučila plivati i, kako mi se čini, zasad plivam dobro", izjavila je tada Ivana za Večernji list i dodala kako sport voli od malih nogu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @i___jurisic

Roko, s kojim dijeli ljubav prema sportu, u Osijek je došao iz slovenskog kluba Mura. Ovaj rođeni Zagrepčanin u karijeri je igrao za Samobor, Zagreb i Dinamo, Rijeku te Hrvatski dragovoljac, austrijski klub Ried iz kojeg je došao u Sloveniju.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jonnie Irwin Jonnie Irwin Jonnie Irwin - 2 Jonnie Irwin +16 Jonnie Irwin - 14 Celebrity Preminuo voditelj čija je emisija bila omiljena i u Hrvatskoj, tužnu vijest potvrdila supruga: "Došao je dan za koji sam molila da ne dođe..."

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju A Martinez - 2 A Martinez - 1 A Martinez - 1 A Martinez - 2 +7 A Martinez - 3 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Cruza iz kultne "Sante Barbare"? Žene su za njegovu ljubav plaćale mise, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene