Prošla je 31 godina!

Sjećate se fatalnog Cruza iz kultne "Sante Barbare"? Žene su za njegovu ljubav plaćale mise, a evo kako danas izgleda!

A Martinez - 2 A Martinez - 2 Screenshot/Youtube 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju A Martinez - 2 A Martinez - 1 A Martinez - 1 A Martinez - 2 A Martinez - 3 A Martinez - 4 A Martinez - 3 A Martinez A Martinez - 3 A Martinez - 2 +1 A Martinez - 1 Galerija

A Martinez proslavio se ulogom policajca Cruza C serije "Santa Barbara" koja se emitrala tijekom 80-ih i 90-ih godina.

Kultna američka sapunica "Santa Barbara" bila je jedna od najgledanijih, a početkom 90-ih godina ni u Hrvatskoj se nije propuštala niti jedna njezina epizoda, a za njezine glavne likove čak su se plaćale mise u crkvama.

Mnogi još uvijek dobro pamte likove Eden Capwell i Cruza Castilla koje su utjelovili Marcy Walker i A Martinez punim imenom Adolfo Larrue Martinez III., a čije je karijere upravo obilježila "Santa Barbara" koja je bila prikazivana od 1984. do 1993. godine.

Jeste li pratili "Santa Barbaru"?

  • Niti jedna epizoda nije se propuštala!
  • Nije mi to bilo zanimljivo.
  • Tko su ovi ljudi?

Ukupno glasova:

Cruz je bio slamatelj ženskih srdaca i mamio je uzdahe pred malim ekranima, a 31 godinu kasnije nije ga problem prepoznati. Danas ima 75  godina i još uvijek se bavi glumom, u što se možemo uvjeriti i na njegovu profilu na Instagramu gdje dijeli trenutke iz poslovnog i privatnog života.

Pogledaji ovo Nicolas Coster Celebrity Preminula zvijezda jedne od najdugovječnijih sapunica, koja je bila hit i u Hrvatskoj, a susret s obožavateljicom u Dubrovniku nikad nije zaboravio!

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A Martinez (@abonemartinez)

Glumom se počeo baviti sa samo 12 godina nakon što se pojavio u jednom talent showu, a jednom je prilikom priznao kako nije bio siguran treba li prihvatiti ulogu u "Santa Barbari".

"Nisam bio siguran je li sapunica dobar odabir za mene, ali kad mi je redatelj objasnio sve o Cruzu, pristao sam jer je to lik koji ima veliko srce", otkrio je jednom prilikom.

Čini se kako je donio dobru odluku, jer nakon uloge Cruza nije snimio niti jednu važniju ulogu.

Martinec iza sebe ima brak s kolegicom Mare Winningham s kojom je glumio u seriji "The Young Pioneers", koji je potrajao samo godinu dana, no već se sljedeće godine zaljubio u Leslie Bryanas s kojom je i danas u braku te imaju dvije kćeri i sina.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Rimac - 7 Josipa Rimac - 8 +10 Josipa Rimac - 6 Celebrity Josipa Rimac uživala je s novim suprugom u Dubrovniku, vidi se da je sretna sa svojim imenjakom i bivšim agentom SOA-e

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Poonam Pandey - 6 Poonam Pandey - 5 Poonam Pandey - 2 Poonam Pandey - 3 +10 Poonam Pandey - 4 Celebrity Vijest o smrti glumice Poonam Pandey je lažna, sama se oglasila i sve objasnila: ''Žao mi je što sam vam nanijela bol''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene