Tužna vijest

Preminula zvijezda jedne od najdugovječnijih sapunica, koja je bila hit i u Hrvatskoj, a susret s obožavateljicom u Dubrovniku nikad nije zaboravio!

Nicolas Coster Nicolas Coster YouTube/Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Coster Nicolas Coster - 1 Nicolas Coster - 2 Nicolas Coster - 3 Nicolas Coster - 4 Nicolas Coster - 5 +0 Nicolas Coster - 6 Galerija

Preminuo je glumac Nicolas Coster, koji se proslavio kao Lionel Lockridge u seriji "Santa Barbara".

Britansko-američki glumac Nicolas Coster, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji iz kultne serije "Santa Barbara", preminuo je u dobi od 89 godina.

Tužnu vijest objavila je njegova kći Dinneen na Facebooku.

"S velikom tugom u srcu javljam da je moj otac i glumac Nicolas Coster preminuo u bolnici u Floridi. Molim vas ,inspirirajte se njegovim umjetničkim postignućima i znajte da je bio vrhunski glumac. Zauvijek ću ga pamtiti i kao sjajnog oca. Počivao u miru", napisala je shrvana glumčeva kćer.

"Santa Barbara" jedna je od najdugovječnijih serija svih vremena, koja je bila popularna i u Hrvatskoj, a Nicolas je u njoj glumio od avanturista i ženskaroša Lionel Lockridge.

Tijekom dugogodišnje karijere ostvario je uloge i u brojnim drugim popularnim serijama, kao što su "Charlijevi Anđeli", "Ubojstvo, napisala je" i "Zvjezdane staze: Nova generacija".

Jednom prilikom prisjetio se i svojeg posjeta Hrvatskoj.

"Kada sam prošle godine bio u Hrvatskoj, u Dubrovniku mi je prišla jedna žena i sa suznim očima rekla: 'Gledali smo vas u Santa Barbari tijekom bombardiranja. Našli smo utjehu u toj seriji dok smo se skrivali u podrumu'. To me jako dirnulo", ispričao je glumac 2009. godine za Daily Mail.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i kći Ema Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i Alen Slavica +7 Sandra Dedić i Alen Slavica Celebrity Rijetki znaju kako izgleda i tko je samozatajna kći Arsena Dedića, no napravila je iznimku i pojavila se na važnom događaju vezanom za svog oca

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić +12 Ankica Kerum i Nevenka Bečić Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene