Ovo nije htio propustiti

Među tisućama trkača u Zadru istaknuo se bivši Vatreni, Hrvatsku rijetko posjećuje, a privatni život uspio je sakriti unatoč svojoj slavi

Niko Kovač - 4 Niko Kovač - 4 Zvonko Pavic / CROPIX 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kovač - 1 Niko Kovač - 2 Niko Kovač - 3 Niko Kovač i supruga Kristina - 1 Niko Kovač i supruga Kristina - 2 Niko Kovač i supruga Kristina - 3 Niko Kovač i supruga Kristina - 1 Niko Kovač i supruga Kristina - 2 Niko Kovač i supruga Kristina - 3 Niko Kovač i supruga Kristina - 4 +10 Niko Kovač i supruga Kristina Galerija

Bivši nogometaš Niko Kovač pokazao je svoju humanu stranu te sudjelovao na utrci ''Wings For Life'' u Zadru.

Humanitarno-trkački spektakl ''Wings For Life'' u Zadru svake godine okuplja tisuće trkača koji trče s jednim ciljem, učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Osim brojnih Hrvata i Hrvatica, na utrku dolaze i stotine stranaca, ali i naše poznate osobe.

Pogledaji ovo Robert i Anica Kovač, 2010. godina Nekad i sad Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Fotografi su među 8 tisuća ovogodišnjih sudionika uhvatili našeg bivšeg reprezentativca Niku Kovača.

Dobro raspoložen Niko je čekao početak starta i družio se s okupljenima, a njegove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Niko je od samih početaka jedan od najpoželjnijih frajera u Hrvatskoj, ali njegovo srce već je godinama vjerno samo jednoj.

Pogledaji ovo Anica Kovač Nekad i sad Naša najuspješnija misica je i prije 12 godina nosila svoj zaštitni znak, ali jednoj se činjenici nitko ne može načuditi!

1999. godine pred oltar je stao sa suprugom Kristinom za koju se zna samo da je Berlinčanka hrvatskog podrijetla. Znaju se još od tinejdžerskih dana, a unatoč brojnoj medijskoj pozornosti koju je Niko dobivao, Kristina je ostala samozatajna i vješto se skriva od javnosti.

Par ima kćer Lauru koja danas ima 25 godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 +26 Ana Garcia Obregon - 8 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene