Počivao u miru

Preminuo član legendarne riječke grupe, članovi Leta 3 posebno su shrvani: "Uvijek je govorio da je on ljubičasti leptir"

Termiti Termiti YouTube/Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Berislav Dumenčić Berislav Dumenčić Berislav Dumenčić +0 Termiti Galerija

Preminuo je Berislav Dumenčić Bero, nekadašnji bubnjar riječke grupe Termiti, u kojoj je svirao i Mrle.

Berislav Dumenčić, nekadašnji bubnjar riječke grupe Termiti, preminuo je u četvrtak navečer u 64. godini. S rakom prostate borio se od 2018. godine.

Vijest o njegovoj smrti potvrdili su članovi Leta 3, koji su se od Bere ili, kako su ga oni nazivali, Kike, oprostili emotivnom objavom na službenom profilu grupe na Facebooku.

"Zbogom, Kiko. Uvijek je govorio da je on ljubičasti leptir. Inače, Kiko je koautor 'Sam u vodi', a na prvoj Let 2 verziji pjesme svirao je bubnjeve. Počivao u miru", napisali su dečki. Mrle i članovi Termita Berislava su posjetili i tijekom njegova boravka u riječkom hospiciju, gdje je završio u travnju.

Termiti su bili riječki punk-sastav koji je obilježio riječku glazbenu scenu i općenito glazbenu kulturu krajem 1970-ih i prvu polovicu 1980-ih godina. Uz Dumenčića, grupu su činili vokal Predrag Kraljević Kralj, gitarist Robert Tičić, basist Damir Martinović Mrle i klavijaturist Josip Krošnjak Pepi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Evo kako Karleušine zanosne obline izgledaju bez filtara i fotošopa, nove snimke razotkrile su razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene