Malo se postarao

Legendarni šarmer šokirao drastičnom transformacijom, obožavateljice ne mogu vjerovati da je to stvarno on!

Pierce Brosnan Pierce Brosnan Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 Pierce Brosnan - 5 Pierce Brosnan - 6 Pierce Brosnan - 7 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 +19 Pierce Brosnan - 3 Galerija

Pierce Brosnan snimljen je na setu filma "Div" u kojem igra jednu od glavnih uloga, a za koju je morao proći i kroz poprilično drastičnu transformaciju.

Legendarni holivudski glumac Pierce Brosnan snimljen je po prvi put na setu biografskog filma "Div" o Princeu Naseemu Hamedu, no zbog drastične transformacije mnogi ga nisu uspjeli prepoznati na prvi pogled.

70-godišnji Pierce u filmu igra trenera boksačkog velikana Brendana Inglea, a za tu se ulogu morao malo postarati. Njegova bujna kosa skrivena je ispod maske koja uključuje prosjedu i potpuno sijedu kosu, te lažne zube što mu je dodalo nekoliko godina više.

Jeste li prepoznali Piercea na novim fotografijama?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Izvršni producent filma je Rockyjeva zvijezda Sylvester Stallone, a scenarij i režiju potpisuje Rowan Athale, dok je 33-godišnji Amir El-Masry preuzeo ulogu princa Naseema.

Amir je britansko-egipatski glumac koji je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca na egipatskim Oscarima 2009. godine i poznat je po ulogama u redateljskom debiju Jona Stewarta u "Rosewateru", višestruko nagrađivanoj seriji "The Night Manager" i seriji "The State".

Pogledaji ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Film "Div" će ispričati uvjerljivu priču iz stvarnog života o britansko-jemenskom boksaču i njegovom usponu do bogatstva na surovim ulicama radničke klase Sheffielda i njegovom otkriću od strane Brendana, radnika u industriji čelika koji je postao boksački trener.

Boksački trener Brendan preminuo je u dobi od 77 godina 2018. godine, a ovaj je Irac osnovao poznatu teretanu Wincobank u Sheffieldu, dovodeći do svjetskih prvenstava ljude poput 'Princa' Naseema, Johnnyja Nelsona i Juniora Wittera.

Pogledaji ovo Pierce Brosnan, Keely Shaye Celebrity Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

Kao boksač natjecao se 34 puta, no kasnije se proslavio kao trener i menadžer te je bio poznat po svojim slavnim vježbama za rad nogu u teretani u Sheffieldu. Bio je mentor Naseemu od njegove sedme godine i njih dvojica su višestruko osvajali svjetska prvenstva.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dermot Mulroney - 1 Dermot Mulroney - 2 Dermot Mulroney - 4 Dermot Mulroney - 3 +4 Dermot Mulroney - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao velikog zavodnika iz omiljene romantične komedije, a evo kako izgleda 27 godina kasnije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis - 17 Elisabetta Canalis - 6 Elisabetta Canalis - 5 Elisabetta Canalis - 8 +27 Elisabetta Canalis - 4 Celebrity Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene