Velika objava u showu!

Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +14 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Sandi Pego u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zaplesao je sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, a par je obznanio i jednu sretnu vijest.

Naš poznati tiktoker Sandi Pego u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" prvo je zaplesao sa svojom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, i to na pjesmu koju su na svojoj svadbi odabrali za prvi ples, a zatim je na njezino mjesto uskočila mentorica Helena Janjušević.

Pogledaj i ovo Marko Petrić, Gabriela Pilić ne zna se koji je zgodniji! Pogledajte izdanja kojima su dvojica poznatih frajera zaludjeli Hrvatice, pokazali su nevjerojatne rezultate teških treninga!

Na kraju nastupa, Pego je suprugu i poljubio, a iza nje u publici vidjela se njegova ekipa s natpisom "ćaća Pego", koji se nije odnosio samo na to što je plasao cha cha.

"Otkrio si nam veliko iznenađenje, čestitam Sandi", rekao mu je Igor Mešin.

"Prvo, ćaća čestitam i čestitke na cha chi", rekla je Franka.

"Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo jedan super način da objavite", komentirala je Larisa.

Kao što se moglo naslutiti u emisiji, Sandi će uskoro postati otac, što je i sam potvrdio za Showbuzz.

"Bila je ovo posebna emisija i nastup. Sretan sam što je danas na bini sa mnom bila i moja ljubav, i što možemo sa svima podijeliti sretnu vijest", kazao nam je Pego.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021.

Par zajedno snima zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

Sandiju su, osim supruge, velika podrška obitelj i prijatelji, kao i njegov tim iz marketinške agencije čiji je vlasnik.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +6 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene