neke druge vode

Partner Danijele Martinović karijeru kriminalističkog inspektora zamijenio je nečim potpuno suprotnim, objasnio je razloge: ''Već neko vrijeme to nije moj izbor''

Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Ranko Suvar / CROPIX 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Ivana Marić - 1 In Magazin: Danijela Martinović - 2 In Magazin: Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +16 Danijela Martinović Galerija

Prvi put Josip Plavić, dugogodišnji kriminalistički inspektor, otkrio je kako je glazba ponovno prevladala u njegovu životu, ali i da je napisao novu pjesmu koja se itekako svidjela partnerici Danijeli Martinović.

Već nekoliko mjeseci poznato je da naša pjevačica Danijela Martinović ljubi kriminalističkog inspektora Josipa Plavića.

Iako je dosad javnosti bio nepoznat, veza s Danijelom donijela ga je na naslovnice medija, a sada je za 24 sata otkrio i koji je bio razlog vraćanja glazbi kojom se bavio kao mlađi, ali i ponešto o vezi s Danijelom.

Josip je roker u duši, kojemu je glazba cijeli život u prstima i glasnicama, no sad joj se ozbiljno posvećuje sa svojim bendom. Više ne radi u policiji, a na tu odluku je, kaže, najviše utjecao stres.

''Pomagati i služiti velika je odgovornost te svakodnevno bezuvjetno davanje. O svojem poslu ne smijem govoriti ni davati izjave, no navest ću samo kako već neko vrijeme to nije moj izbor. Trenutak kad stresan način života počne utjecati na vaše psihofizičko stanje je trenutak kad treba odlučiti promijeniti način života i životne navike. Život je predivan i samo jedan. Postoje i drugi, manje stresni načini na koje i dalje mogu nastaviti davati i pomagati'', rekao je.

Nakon 16 godina pauze ponovno se okupio s bendom ''Izvan zakona''. Dečki su društvo još iz srednje škole, a novi album najavljuju s pjesmom ''Na kiši plešem'' koju je Josip napisao upravo za Danijelu.

''Danijeli sam pustio pjesmu dok je još bila u demo verziji. U tom trenutku činila mi se idealnom za ženski vokal, jer ja nikad nisam pisao ili pjevao balade. Nakon što ju je poslušala nekoliko puta rekla mi je: ''Ova pjesma je drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi je upravo ti trebao snimiti s bendom''. Nije me trebala puno nagovarati'', rekao je.

Ostale pjesme s albuma su rokerske, a Danijeli se i to sviđa.

''Možda nećete vjerovati, ali Danijela je u duši prava rokerica'', dodao je.

Inače, Plavić se, piše 24 sata, uz profesionalnu karijeru bavio live produkcijom i skladanjem pjesama za dječje lutkarske predstave. Surađivao je s mnogo estradnih umjetnika i bio angažiran na glazbenim festivalima raznih žanrovskih izričaja. Osim u ''Izvan zakona'', svirao je i u vukovarskoj grupi ''Quo Vadis''.

Podsjetimo, loše iskustvo krađa identiteta preko interneta, koje je policiji prijavila Danijelina odvjetnica neplanirano je preraslo u ljubav, a sve je započelo jednim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. I spojio je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, koji je s kolegama brzo riješio slučaj.

Nakon što su se upoznali, puno su vremena provodili razgovarajući, otkrili da dijele iste vrijednosti i rodila se ljubav.

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se", otkrila je Danijela za Gloriju jednom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Pogodite u što se Majin Bloom maskirao! Neodoljive fotke dječaka hit su na Instagramu, a pjevačica je priznala da ju je nešto ipak i rastužilo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene