Zavodnik šeće rivom

Velika holivudska zvijezda stigla u Split, u Hrvatskoj će boraviti sljedećih dana sa slavnom kolegicom!

Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Owen Wilson (Foto: AFP) Owen Wilson (Foto: AFP) +0 Owen Wilson (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Owen Wilson u petak je stigao u Split gdje će sljedećih dana zajedno s kolegicom Salmom Hayek snimati kadrove za znanstvenofantastični film ''Bliss''.

Nakon što je u Hrvatskoj na proljeće snimala film ''The Hitman's Wife's Bodyguard'', Salma Hayek vraća se u Hrvatsku, a ovoga puta pridružuje joj se glumac Owen Wilson koji je u petak, kako piše portal Dalmacija danas, stigao u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Instagram) Već smo se zabrinuli Salma Hayek javila se iz Splita: Tijekom noćne vožnje brodom poručila "volim te, Hrvatska"

Ovaj holivudski duo sljedećih će dana raditi na kadrovima za znanstvenofantastični film ''Bliss'' redatelja Mikea Cahilla. Kako se priča, neke od scena trebale bi se snimati u samom srcu Splita - na Rivi i Prokurativama. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu.

Wilson je već viđen u šetnji Splitom, s obožavateljima se rado fotografirao, a stigao je i posjetiti jedan splitski restoran gdje se fotografirao s osobljem.

Owen je zvijezda filmova kao što su ''Varalice'', 'Noć u muzeju'', ''Dozvola za brak'', ''Zoolander'', ''Ponoć u Parizu'' te brojnih drugih.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene