"dogodilo se nešto sumnjivo"

Direkcija izbora za Miss Hrvatske reagirala na optužbe natjecateljice: "Svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje"

Leona Maroši Leona Maroši Mihael Vukoje/PR MISS HRVATSKE 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Maroši Leona Maroši Leona Maroši Tomislava Dukić - 1 Izbor za Miss Hrvatske 2023 - 2 Izbor za Miss Hrvatske 2023 - 3 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 4 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 6 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 7 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 8 +2 In Magazin: Tomislava Dukić (Miss Hrvatske) - 3 Galerija

Iz Direkcije Miss hrvatske za Miss svijeta oglasili su se povodom izjave Miss Požeško-slavonske županije Leone Maroši da se na izboru dogodilo nešto sumnjivo.

Miss Požeško-slavonske županije, Leona Maroši, požalila se na svoj plasman na izboru za Miss Hrvatske.

"Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Miss", izjavila je Leona za Požeški vodič.

Na izboru za Miss Hrvatske, koji je održan proteklog tjedna, pobijedila je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada, a kao pratilja su odabrane Lana Valentić i Antea Krnić.

Povodom izjava Leone Maroši, sada su se oglasili i iz Direkcije Miss hrvatske za Miss Svijeta, a u nastavku prenosimo njihovo priopćenje.

"Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo 'dogodilo nešto sumnjivo' demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući I finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić, u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova i potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.

Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo.

Ako bude bilo potrebno putem Odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzeti ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti", stoji u priopćenju Direkcije.

Inače, Leona Maroši je na izboru Miss Požeško-slavonske županije u Kutjevu odabrana kao najljepša od 11 natjecateljica, čime se plasirala na izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene