Tužan dan

Neutješni kolege i prijatelji oprostili se od Saše Petrovića: "Hvala ti Bože što si ga spustio u moj život"

Komemoracija za Sašu Petrovića - 4 Komemoracija za Sašu Petrovića - 4 Antonio Balic/Cropix 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Komemoracija za Sašu Petrovića - 4 Komemoracija za Sašu Petrovića - 5 Komemoracija za Sašu Petrovića - 7 Komemoracija za Sašu Petrovića - 9 Komemoracija za Sašu Petrovića - 8 Komemoracija za Sašu Petrovića - 6 Komemoracija za Sašu Petrovića - 3 Komemoracija za Sašu Petrovića - 1 Lepa Brena i Saša Petrović +0 Emir Hadžihafizbegović i Saša Petrović Galerija

U Sarajevu je održana svečana komemoracija za preminulog glumca Sašu Petrovića.

U sarajevskom Kamenom teatru 55 održana je komemoracija za glumca Sašu Petrovića koji je preminuo u 62. godini, a kojemu se počast došli odati brojni kolege, prijatelji i članovi obitelji.

"Njegova sreća kad bi gledao kolegicu ili kolegu na sceni nakon izvedene vježbe i kad bi vidio neko rješenje koje bi mu se posebno svidjelo, reagirao bi tako da bi skočio sa stolice i zagrlio kolegi ili kolegicu. To sam doživjela jednom od njega i tek kasnije ću osvijestiti do koje mjere mi je pomogao da izgradim samopouzdanje. Sjećam da smo brižljivo birali odjevnu kombinaciju kad se zaljubio u jednu kolegicu s klase. Bio je jako odgovoran, radišan i vrijedan", ispričala je u emotivnom govoru glumica Tatjana Šojić.

"Znali smo napamet sve replike iz "Maratonaca“, "Lud, zbunjen, normalan", ali je uvijek na vrhu bila "Audicija“. Hvala ti Bože što si u moj život spustio Sašu Petrovića", dodao je glumac Davor Golubović.

Tužnu vijest o Sašinoj je smrti prije nekoliko dana objavio bosanskohercegovački redatelj Srđan Vuletić na svojem profilu na Facebooku.

"Dragi Sale nadam se da si na boljem mjestu. Hvala za sve", napisao je.

Vuletić je vijest potvrdio i za medije.

"U posljednje vrijeme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam", kratko je prokomentirao za Avaz.

Petrović je glumio u kultnoj "Audiciji", a ostvario je i manju ulogu u popularnoj humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan". Još neka od ostvarenja u kojima smo ga mogli gledati "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Hajde da se volimo" i "Vratit će se rode".

Prvu glavnu filmsku ulogu ostvario je u filmu Srđana Vuletića "Teško je biti fin", za koju je dobio "Srce Sarajeva" za najboljeg glumca na SFF-u 2007. godine.

Prije nekoliko godina povukao se iz javnosti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 +15 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Nekad i sad Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti +23 Gerard Pique Celebrity Paparazzi uhvatili Piquea i novu djevojku prvi put nakon Shakirine osvete, njihovi izrazi lica sve govore!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene