spremao se za festival…

Poslušajte posljednju pjesmu Jasmina Stavrosa, objavljena je točno tjedan dana nakon njegove smrti!

Jasmin Stavros Jasmin Stavros YouTube/Screenshot 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros In Magazin: Jamin Stavros - 4 In Magazin: Jamin Stavros - 3 In Magazin: Jamin Stavros - 6 In Magazin: Jamin Stavros - 8 In Magazin: Jamin Stavros - 9 +17 Jasmin Stavros Galerija

Objavljena je pjesma "Luda noć", s kojom je Jasmin Stavros trebao nastupiti na nadolazećem CMC festivalu u Vodicama.

Jasmin Stavros iza sebe je ostavio brojne hitove po kojima će još dugo ostati upamćen, a točno tjedan dana nakon što je preminuo objavljena je i njegova posljednja pjesma.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

Pjesma se zove "Luda noć" i Jasmin se s njom planirao predstaviti na CMC festivalu u Vodicama, a radi se o duetu s Dadom, s kojim je već snimio i pjesmu "Nova je godina" iz 2022. godine.

"Pjesma odlična. Staki, počivaj u miru", "Dragi naš Jasmine, super pjesma, falit ćeš do bola", "Staki, legendo naša, počivaj u miru, odlična je pjesma", pisali su ispod videa na YouTubeu obožavatelji, koje je pjesma istovremeno razveselila i rastužila jer Jasmin više nije među nama.

Podsjetimo, Stavros je preminuo 3. svibnja u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, gdje se borio s rakom kostiju. Imao je 68 godina, a iza sebe je ostavio suprugu Žarku i njihove sinove Milu i Krešu te brojne ožalošćene obožavatelje.

Njegov posljednji ispraćaj održao se 6. svibnja na groblju Lovrinac u Splitu, gdje su se od kralja zabave došli oprostiti brojni njegovi kolege i prijatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Bozanić Let 3 s fanovima u Liverpoolu - 8 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Celebrity Kardinal Josip Bozanić komentirao Eurosong i Let 3, evo što je poručio našim predstavnicima: "Svima koji žele..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 3 +25 Kate Middleton i princ William - 4 Zanimljivosti Urnebesna snimka slučajnog prolaznika pored Kate i Williama postala je viralni hit, ovo baš morate vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene