Preslatki su!

Novak Đoković i njegova Jelena ukrali svu pozornost u rijetkom izlasku, sredili su se kao filmske zvijezde: "Za primjer cijelom svijetu"

Jelena i Novak Đoković Jelena i Novak Đoković Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena i Novak Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena i Novak Đoković - 5 Jelena i Novak Đoković - 3 Jelena i Novak Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 1 Saška i Đorđe Đoković - 2 Saška i Đorđe Đoković - 1 Novak Đoković +24 Novak Đoković Galerija

Novak i Jelena Đoković pojavili su se na dodjeli nagrada Laureus u Madridu, gdje je njemu uručena nagrada za najboljeg sportaša u 2023. godini.

Bračni par Jelena i Novak Đoković bili su među glavnim zvijezdama dodjele sportskih nagrada Laureus u Madridu, gdje su u svečanim izdanjima ukrali svu pozornost.

36-godišnji Novak nosio je crno odijelo s leptir-mašnom, dok je 37-godišnja Jelena blistala u crnoj glamuroznoj haljini u stilu zlatnog doba Hollywooda.

"Izgledaju kao filmske zvijezde", "Predivan i inspirirajući par", "Zgodni ste", "Princeza Jelena i njezin princ", "Oboje izgledate jednostavno prekrasno", "Predivan par", "Za primjer cijelom svijetu, volimo vas", samo su neki od komentara koje su dobili Novak i Jelena nakon što je on objavio njihove fotografije na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Novaku je na dodjeli uručena nagrada za najboljeg sportaša u 2023. godini, a dok je primao nagradu, Jelena ga je snimala mobitelom i s lica nije skidala ponosni osmijeh.

Pogledaji ovo Novak Đoković Celebrity Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

Upravo je ona njegova najveća podrška, u opisu videa koji je podijelio krajem prošle godine i koji se sastojao od njegovih fotografija s terena i s osvojenim trofejima, dao je svima do znanja da je za to itekako zaslužna upravo Jelena.

''Kakva je ovo nevjerojatna sezona bila. Vječno ću biti zahvalan svojoj supruzi što je bila najbolja majka djeci dok sam ja stvarao povijest sporta. Njezina potpora i ljubav koju sam osjećao od svoje obitelji učinila je ovu povijesnu sezonu mogućom'', napisao je tada Đoković.

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković Celebrity Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +31 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +28 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić pokazala je prekrasnu nećakinju koja slavi 18. rođendan, pa ispričala i jednu zajedničku anegdotu: ''I tako sam joj pred cijelom familijom servirala…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene