u svjetski poznatom društvu

Đoković proslavio povijesni uspjeh strastvenim poljupcima sa suprugom Jelenom, a pogledajte s kim je ona pratila meč!

Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Tom Brady i Jelena Đoković Tom Brady i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 5 Jelena i Novak Đoković - 3 +17 Jelena Đoković - 2 Galerija

Novak Đoković otrčao je supruzi Jeleni nakon povijesnog osvajanja Grad Slam turnira Roland Garros.

Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je po treći put u karijeri Roland Garros, a u finalu je svladao Norvežanina Caspera Ruuda za rekordnu 23. Grand Slam titulu.

Iz publike ga je vjerno bodrila njegova supruga Jelena, koja je meč pratila u društvu njihove djece i još jednog proslavljenog sportaša, zvijezde američkog nogometa Toma Bradyja.

Novak je nakon pobjede otrčao supruzi u zagrljaj, a na tribinama odmah su pali i slavljenički poljupci, koje su zabilježili fotografi.

Jelena je Novakov povijesni uspjeh zabilježila i u svojim pričama na Instagramu, gdje je objavila niz slavljeničkih fotografija, među ostalim i nekoliko njih na kojoj se ljube.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine te zajedno imaju dvoje djece, sina Stefana i kćer Taru. Jelena je od Novaka starija 11 mjeseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene