''neopisivo je čuti ga ponovo''

Nova pjesma Olivera Dragojevića na vrhu YouTube trendinga u Hrvatskoj: ''Kad Oliver s neba očita lekciju današnjim kvaziumjetnicima...''

Oliver Dragojević Oliver Dragojević Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver Dragojević In Magazin: Oliver Dragojević - 6 In Magazin: Oliver Dragojević - 5 In Magazin: Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević na Runjićevim večerima 2007. - 1 Oliver Dragojević - 3 Oliver Dragojević - 1 Oliver Dragojević - 4 +19 Oliver Dragojević - 5 Galerija

Pet godina nakon smrti Olivera Dragojevića objavljena je pjesma "Ne mogu ti reći", a publika ju je zavoljela na prvu-.

"Ne mogu ti reći", pjesma pokojne legende Olivera Dragojevića, koja je nedavno posthumno izdana, nalazi se na vrhu YouTube trendinga u Hrvatskoj.

Pjesma je objavljena prije četiri dana, a spot je pregledan pola milijuna puta. Ispod Olivera, na drugom i trećem mjestu trendinga, nalazi se Baby Lasagna s "Rim Tim Tagi Dim".

Pogledaji ovo Oliver Dragojević Celebrity Nova pjesma Olivera Dragojevića zasvirala na radijima pet i pol godina nakon njegove smrti: "Divno je još jednom čuti njegov glas, kao da je još s nama!"

"Nikad si neću oprostit što ga nikad nisam imao prilike slušati uživo. Al što mogu, bio sam premlad da bih to više cijenio. Počivaj u miru veliki Oliver", "Kada Oliver sa neba mora očitat lekciju današnjim kvazi umjetnicima, prevelik si bio i ostao dobri naš galebe", "Neopisivo čuti ponovo taj glas i osjetit tu energiju. Veliko hvala Oliveru i svima koji su za ovaj poklon zaslužni", nizali su se komentari.

Pogledaji ovo Oliver Dragojević Celebrity Evo na koji će se način odati počast neprežaljenom Oliveru: ''Kontaktirali smo obitelj, složili su se''

Nova Oliverova pjesma objavljena je pet godina nakon njegove smrti, na inicijativu njegove obitelji koja je dvije godine preslušavala materijale koji su ostali iza njega.

Sviđa li vam se nova Oliverova pjesma?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Sve pjesme koje su ostale iza legendarnog glazbenika, a koje nisu objavljene dosad, predstavit će kroz novi album naziva "Dolaziš".

"S Oliverovim odlaskom naslijedili smo sve ono što je stvarao kroz svoju dugogodišnju karijeru, a iz čega je proizašla i ogromna odgovornost prema njegovoj ostavštini, ali i njegovim obožavateljima koji su mu uvijek bili pratnja na njegovom putu. Osjetili smo potrebu da objedinimo pjesme koje su ostale neobjavljene, a uz pomoć Oliverovih suradnika i prijatelja pripremali smo ovaj album vodeći se njegovim kriterijima i afinitetima. Dobro je poznato da je bio skroman čovjek, ali kad se radilo o glazbi, uvijek je tražio maksimum od sebe. Na ovom albumu smo radili sve dok nismo bili sigurni da smo dosegli onu razinu kojom bi sam bio zadovoljan. Uz pomoć njegove dugogodišnje izdavačke kuće Aquarius Records, album je pripremljen za objavu u jesen 2024. godine, a pjesma Ne mogu ti reći autora Matka Šimca prvi je singl nadolazećeg albuma", poručili su.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh +25 Slavko Goluža, Iris Androšević Pinjuh Nekad i sad U 90-ima je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a i danas izgleda spremno za modne piste!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom +13 Tedi Spalato s partnericom Brankom Celebrity Naš legendarni glazbenik pored 18 godina mlađe partnerice ponaša se kao mladić, a priznao je i da se zbog nje opet tako i osjeća!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene