golupčići!

Naš legendarni glazbenik pored 18 godina mlađe partnerice ponaša se kao mladić, a priznao je i da se zbog nje opet tako i osjeća!

Tedi Spalato Tedi Spalato Ivo Čagalj/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato Tedi Spalato i Goran Matijević Surla Tedi Spalato Tedi Spalato i Oliver Dragojević Tedi Spalato +7 Tedi Spalato Galerija

Tedi Spalato pojavio se na predstavljanju programa Melodija Jadrana sa svojom partnericom Brankom.

U Splitu je u utorak održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen trodnevni program Melodija Jadrana koja je, osim predstavnika medija, okupila i velik broj glazbenika.

Konferenciju nije propustio ni Tedi Spalato (70), koji se prošle godine ne istom festivalu predstavio s pjesmom "Plovin tvojin tilon", a društvo mu je pravila partnerica Branka, koja mu je velika podrška.

Dobro raspoloženi Tedi i Branka po dolasku su spremno pozirali okupljenim fotografima te su zatim uživali u druženju s drugim uzvanicima.

Pogledaji ovo Tedi Spalato Celebrity Tedi Spalato iskreno o prijatelju Oliveru Dragojeviću: "Kad bi vidio toliko ljudi koji su došli tu zbog njega…"

Branka je od Tedija mlađa 18 godina i radi kao instruktorica joge i pilatesa, a Tedi je u IN magazinu otkrio da su se upoznali u teretani. Iako je od dizanja utega brzo odustao, pohvalio se da se uz pilates, jogu i svoju instruktoricu osjeća kao mladić.

"Ona mi pomogne često, 'ajde, sada ćemo raditi', pa onda daje određene vježbe koje su zahtjevne. Izgledaju naoko vrlo jednostavne, ali recimo, kad radite pilates, nije to baš tako", ispričao je Tedi početkom prošle godine, a zatim je pred kraj 2023. otkrio da je bio na operaciji mrene i da sada puno bolje vidi.

Pogledaji ovo Tedi Spalato inMagazin Mnogi ne znaju da je za profesionalne početke Tedija Spalata zaslužan otac jednog našeg omiljenog glazbenika!

Tedijeva posljednja poznata djevojka prije Branke bila je balerina Lidija Kroker, koja je glumila i u njegovim spotovima za pjesme "Sve ću preživit", "Zauvik tvoj" i "Moje izgubljeno blago". Njih dvoje bili su u vezi dva desetljeća, a prekinuli su prije 15-ak godina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Film Vlak u snijegu Film Vlak u snijegu Film Vlak u snijegu Željko Malčić, Slavko Štimac, Gordana Inkert +24 Slavko Štimac, Gordana Inkert, Željko Malčić Nekad i sad Sjećate se Ljubana, Drage i Pere iz filma Vlak u snijegu? Evo čime se danas bave i kako izgledaju, samo jedno od njih još glumi

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Bradley Cooper i mama Gloria Campano +24 Bradley Cooper i mama Gloria Campano Celebrity Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene