u sretnoj su vezi!

Naš legendarni pjevač uhvaćen u trenucima nježnosti s 18 godina mlađom partnericom, zbog koje se ponovno osjeća kao mladić!

Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Nikola Vilic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato s partnericom Brankom Tedi Spalato Tedi Spalato Tedi Spalato - 1 Tedi Spalato Tedi Spalato - 1 Tedi Spalato - 4 Tedi Spalato Tedi Spalato +9 Tedi Spalato Galerija

Tedi Spalato snimljen je kako izmjenjuje nježnosti s djevojkom Brankom, koja ga je podržala na Melodijama Jadrana.

Pjevač Tedi Spalato predstavio se na Melodijama Jadrana s pjesmom "Plovin tvojin tilon", a iz publike ga je vjerno bodrila njegova partnerica Branka, s kojom je već dvije godine u sretnoj vezi.

Nakon nastupa pridružio joj se, a fotografi su ih ulovili u nježnim trenucima, dok su se držali za ruke i zaljubljeno gledali.

Branka je od Tedija mlađa 18 godina i radi kao instruktorica joge i pilatesa, a Tedi je u IN magazinu otkrio da su se upoznali u teretani. Iako je od dizanja utega brzo odustao, pohvalio se da se uz pilates, jogu i svoju instruktoricu osjeća kao mladić.

"Ona mi pomogne često, 'ajde, sada ćemo raditi', pa onda daje određene vježbe koje su zahtjevne. Izgledaju naoko vrlo jednostavne, ali recimo, kad radite pilates, nije to baš tako", ispričao je Tedi početkom godine.

Tedijeva posljednja poznata djevojka prije Branke bila je balerina Lidija Kroker, koja je glumila i u njegovim spotovima za pjesme "Sve ću preživit", "Zauvik tvoj" i "Moje izgubljeno blago". Njih dvoje bili su u vezi dva desetljeća, a prekinuli su prije 15-ak godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić +25 Ecija Ojdanić - 1 Celebrity Zbog ove haljine teško je našu divnu glumicu gledati u oči, a nemoguće je reći i da slavi 50. rođendan i ovako izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene