"I da vreću staviš na sebe...''

Nives u haljini od pet eura izgleda kao milijun dolara, a tu su i prorezi baš na pravim mjestima!

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +21 Nives Celzijus - 6 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u haljini koju si svi mogu priuštiti, pratitelji nisu prestali hvaliti njen izgled.

Nives Celzijus objavila je nekoliko novih svojih fotografija, a svu pozornost ukrala je njena cvjetasta haljina.

S velika dva proreza na bočnoj strani i dubokim dekolteom, haljina je istaknula Nivesine prirodne atribute, ali i tetovaže koje ima.

No, još više pozornosti ukrao je opis koji je napisala.

''Kako vam se sviđa moja haljina od 5 eura?'' upitala je pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Mnogi nisu mogli vjerovati da je ova haljina toliko pristupačna, a još više kako joj stoji. 

''I da staviš na sebe vreću, bila bi super!'', ''Bolja ti je ova haljina od 5 eura, nego ona od 5000'', ''Predivna ti je i frizura i šminka isto'', ''Brutalna je!'' pisali su joj u komentarima.

Svoju fotografiju podijelila je i na Instagram priči, a sama je napisala da je ''haljina od 5 eura, ali osmijeh od milijun dolara''.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus servirala adute publici u Vodicama, a svakim pokretom riskirala je otkriti i više nego što treba

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Atraktivna Nives najavila vrelo ljeto s bujnim oblinama u prvom planu: "Bomba si!"

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 +34 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 5 Can Yaman - 4 Can Yaman - 3 Can Yaman - 2 +19 Can Yaman - 7 Celebrity Turski zavodnik slomio je srca obožavateljica posljednjim potezom, nikome nije jasno zašto se na to odlučio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene