primila se alata

Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 7 In Magazin: Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 6 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 5 +22 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 1 Galerija

Nives Celzijus pokazala je kako sama renovira svoju terasu, a sve je odradila u izazovnim izdanjima.

Pjevačica i glumica Nives Celzijus svojim je obožavateljima ponovno pokazala da se ne boji zasukati rukave objavivši novi videozapis na kojem obavlja teške fizičke poslove.

Celzijus se snimila kako obnavlja terasu, a pohvalila se i što je sve radila. Sama je miješala žbuku, brusila drvene ploče i farbala ogradu, a sve to odradila je u kratkim hlačicama i topićima, a jednom je čak brusila i gornjem dijelu bikinija.

''Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove?'', napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Radiš po kvadratu ili?'', ''Svaka čast, ovo se ne viđa svaki dan'', ''Kuku-lele, majstorica prava'', ''Vrijednica naša'', ''Bravo'', bili su neki od brojnih komentara.

Pogledaji ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 Celebrity Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Za IN magazin otkrila je da za ovakvo tijelo redovito vježba u teretani, a čini se da joj pomažu i ovakvi radovi.

"Došla sam u fazu da kada me netko zezne za trening, kada mi uskoči u moj termin, ja sam toliko ljuta! Ja sam baš ljuta! Haha! Još kad bi mi se dogodio neki kalorijski deficit, mislim da bih onda bila stvarno bombetina, ali ne, ja sam hedonist. Ja stvarno volim jesti, gurman sam, uživam u hrani. Meni, kad razmislim, što mi je najvažnije u životu, ako ne govorimo o osobama, to je onda spavanje, da se dobro naspavam, da jedem nešto fino, da popijem možda čašu vina u društvu i to je to, meni ništa više ne treba", priznala je Nives.

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Inače, sa svoje terase Nives ljeti često objavljuje svoje seksi fotografije, a sada ju je uredila i za nove objave koje slijede.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško +26 Antonia Dora Pleško - 1 Nekad i sad Sjećate li se kako je naša mlada pjevačica izgledala kad se prvi put predstavila hrvatskoj publici? Imala je samo 10 godina, a prozvali su je čudom od djeteta!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 +26 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 2 Nekad i sad Od ovih presretnih trenutaka domaćeg para prošlo je 14 godina, u međuvremenu su se i rastali, no ljubav je ipak pobijedila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene