Čipka je tu!

Ova djevojka došla je podržati Lasagnu iz Njemačke, a pogledajte i outfit kojim bi se mogla savršeno uklopiti među Markove plesače na Eurosongu!

Nina iz Njemačke - 2 Nina iz Njemačke - 2 Sanjin Strukic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina iz Njemačke - 2 Nina iz Njemačke - 1 Nina iz Njemačke - 3 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 8 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 9 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 5 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 4 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 2 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 1 Baby Lasagna na druženju s fanovima +21 Baby Lasagna - 2 Galerija

Nina iz Njemačke veliki je fan Baby Lasagne, a pogledajte kako se odjenula i došla ga podržati u fan zoni dana.

Baby Lasagna družio se s fanovima u fan zoni danas, a među brojnim obožavateljima koji su na sebi imali hrvatske simbole i čipku istaknula se Nina iz Njemačke.

Ona je Lasagnu došla bodriti odjevena u njegov kostim te je na glavi imala sada već dobro poznati tabletić koji je postao njegov zaštitni znak.

"Najdraži mi je. Njegov nastup je tako energičan i on je jako dobra osoba", rekla je Nina o našem Marku.

"Mislim da ima velike šanse za pobjedu iako je ove godine dobra konkurencija i ima dosta dobrih pjesama", dodala je Nina i dodala da će ga u finalu glasno podržavati iz publike.

Pogledaji ovo Angelina Mango - 2 Celebrity U subotu će biti teška borba! Baby Lasagna u finalu će se susresti s najvećim konkurentima, no ima tu i nekih iznenađenja!

Pogledaji ovo Baby Lasagna na druženju s fanovima Celebrity Gomila fanova s hrvatskim zastavama dočekala Baby Lasagnu, pjevali su pjesmu koja je ujedinila sve Hrvate!

Pogledaji ovo Praćenje prve polufinalne večeri na Zagrebačkom velesajmu - 6 Celebrity Nakon Zagreba, i Split najavio javno gledanje Eurosonga: ''Dođite svi, podržimo našeg Baby Lasagnu''

Pogledaji ovo Ples Rim Tim Tagi Dim u Zagrebu - 1 Celebrity ''Rim Tim Tagi Dim'' opet će se zaplesati diljem Hrvatske: ''Nek' cijela država na tri minute!''

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 12 Celebrity Ovako švedski mediji pišu o Baby Lasagni: ''Šlagerizirani Rammstein za ljubitelje mačaka, ali simpatičan...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakvo ludilo! Lasagni opet porasle šanse na kladionicama, ovakve brojke nisu imali ni nekadašnji pobjednici Eurosonga!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lille u potpuno prozirnoj košulji pokazala grudnjak: "Sretan onaj koji se budi i zaspi pored tebe"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik +30 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 Celebrity Peco o ludilu oko svoje rastave: ''Sve je bilo otišlo predaleko, pometite prvo ispred svog dvorišta...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene