Njezin je obožavatelj?

Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Davor Puklavec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Andrej Plenković - 5 Nina Badrić i Andrej Plenković - 4 Nina Badrić i Andrej Plenković - 6 Nina Badrić i Andrej Plenković - 3 Nina Badrić i Andrej Plenković - 2 Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 7 Andrej Plenković - 6 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 3 +19 Andrej Plenković - 2 Galerija

Nina Badrić i Andrej Plenković zajedno su pozirali nakon što ju je on pozdravio u centru Zagreba.

Premijer Andrej Plenković današnji je dan iskoristio za šetnju centrom Zagreba i druženje s građanima, a između ostalih sreo je i našu pjevačicu Ninu Badrić s kojom se i fotografirao.

Plenković je primijetio Ninu koja je sjedila u jednom kafiću i odlučio je pozdraviti, a onda su i zajedno dobro raspoloženi pozirali fotografima koji su se tamo zatekli.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 3 Nekad i sad Čega se to Andrej Plenković ne odriče već 15 godina? U našoj galeriji možete provjeriti koliko se promijenio od vremena dok još nije bio premijer!

Nina je na zagrebačkoj špici blistala u cvjetnoj haljini, a prije samo nekoliko dana uživala je na otoku Hvaru, gdje ima svoj stan. Nakon zimskih nastupa jedva je dočekala prve visoke temperature kako bi se opustila i odmorila uz more.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 4 +28 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Celebrity Baby Lasagna pokazao novi imidž, pogledajte na kakvu se to promjenu odlučio: "Sve bolji i bolji!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene