''Sexy!''

Ninu Badrić ni kiša nije omela da napravi sjajnu atmosferu, a u jednom trenu ukrasila se detaljem koji je ukrao svu pozornost!

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Kristina Stedul Fabac/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 +21 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić nastupila je na Danima piva u Karlovcu, a tijekom nastupa na sebe je stavila zanimljiv detalj, naočale na kojima je pisalo ''sexy''.

Pjevačica Nina Badrić mnogobrojnu je publiku zabavljala na tradicionalnim Danima piva u Karlovcu, a za ovaj nastup odjenula je crne široke traperice s velikim džepovima te sako koji je zakopčala i nosila umjesto majice. Imala je i visoke sandale, a kosu je ostavila u laganim valovima i raspuštenu.

Ipak, tijekom nastupa, Nina je svoju odjevnu kombinaciju odlučila malo podići pa je tako na lice stavila roze naočale na kojima je od sitnih bisera bilo napisano ''SEXY''.

Nina je napravila sjajnu atmosferu, a publika je s njom pjevala u glas. Prije koncerta, na Instagramu je pokazala i kako izgleda njena priprema za nastup pa su je tako snimili dok je sa suradnicima sjedila za stolom i pričala, a onda i plesala prije izlaska na binu.

''Nek’ pada. Bili ste fenomenalni sinoć, nadam se da danas nema prehlade Karlovac?'' upitala je publiku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Njezin nastup u Karlovcu je skoro upropastio pljusak, ali vjerni fanovi ostali su unatoč vremenskim nepogodama, a Nina im je za to zahvalila i na Instagramu.

''Svaka ljubav počinje u Karlovcu! Nije nas mogao otjerati niti pljusak'', napisala je.

Badrić je u Karlovac stigla s mora, a već neko vrijeme odmarala je u Jelsi na otoku Hvaru gdje ima svoju vikendicu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +20 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Celebrity Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene