romantični trenuci

Nikola Karabatić nekad je ljubio našu proslavljenu sportašicu, a pobjedu protiv Hrvatske proslavio je u zagrljaju supruge!

Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i supruga Sanjin Strukić/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i Geraldine Pillet Nikola Karabatić i Geraldine Pillet Nikola Karabatić i Geraldine Pillet Nikola Karabatić i Geraldine Pillet Nikola Karabatić i Geraldine Pillet Nikola Karabatić - 1 Nikola Karabatić - 2 +13 Nikola Karabatić - 3 Galerija

Nikola Karabatić nakon utakmice protiv Hrvatske potrčao je u zagrljaj supruzi Geraldine Pillet, koja ga je bodrila s tribina.

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je utakmicu protiv Francuske u drugom krugu Europskog prvenstva.

Još jednu u nizu sjajnih utakmica protiv Hrvatske odigrao je Nikola Karabatić, a s tribina ga je vjerno bodrila supruga Geraldine Pillet.

Nakon pobjede, Nikola je odmah potrčao supruzi u zagrljaj, a romantičan trenutak zabilježili su i fotografi.

Par na fotografijama izgleda zaljubljeno kao prvog dana, a zajedno su još od 2011. godine.

"Upoznali smo se preko jednog igrača jer je Geraldine najbolja prijateljica njegove djevojke", otkrio je Nikola jednom prilikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GeraldineP (@geraldinepillet)

Zajedno imaju dvoje djece. Sina Aleka dobili su 2016. godine, a 2018. stigla im je i kći Nora.

Supruga je Nikoli najveća podrška, a i sama je sportašica i bavi se gimnastikom.

Nikola je u prošlosti ljubio i našu proslavljenu sportašicu Blanku Vlašić, s kojom je bio u vezi 2010. godine, a potvrdili su je tek kad su prekinuli.

"To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći", izjavio je Karabatić.

Pogledaji ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 3 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 4 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 2 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 1 +6 Elisabeth Shue Nekad i sad Bili su preslatki par u kultnom filmu prije 40 godina, ali nakon toga njihova se priča neočekivano završila: "Znate da životi...."
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene