Ne da joj se na dijetu

Naša pjevačica objavila fotografiju svoga zaokruženog trbuha u uskoj haljini pa postavila zanimljivo pitanje: ''Možemo li, molim vas, normalizirati...?"

Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 1 +19 Neda Parmać - 1 Galerija

Neda Parmać osvrnula se na Instagramu na izgled žena pa u svom stilu rekla što misli o raznim komentarima kad je ta tema u pitanju.

Naša pjevačica i članica grupe Feminnem Neda Parmać progovorila je na društvenim mrežama o temi koja je česta u društvu, a tiče se ženskog izgleda i tijela.

38-godišnja Neda u priči na Instagramu podijelila je svoju fotografiju s jednog nastupa na kojoj nosi pripijenu haljinu i na njoj zaokružila svoj trbuh pa se zapitala jedno.

"Možemo li, molim vas, normalizirati škembicu kod žena, pogotovo kod mama jer mi se ne da na dijetu? Hvala", napisala je Neda.

Meni su škembice kod žena:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica se nedavno oglasila o tome kako je nekad htjela izgledati i kako danas o tome razmišlja.

"Upravo me muž uslikao svojim novim mobitelom i jedino što sam mogla konstatirati jest… kako ima lijepu ženu", započela je pa odlučila prokomentirati vlastiti izgled. "A što ja znam, nadam se da ovo nećete pogrešno shvatiti, ali odmalena slušam da neću ništa postići izgledom jer, je li, svjesna sam mana i dugo mi je trebalo da zavolim sebe… sve što ne mogu promijeniti. Htjela sam cice, pa nos, pa usne, svemu sam jedva odoljela! Dovoljno sam se puta uvjerila da promjena koju napravim na sebi nije dovoljna i da je potrebna promjena u meni. Naučila sam se voljeti, što je, čini se, najteža stvar na svijetu. I sebe i svoje stanje, okruženje, situaciju. Prihvatila sam sve, radim s onim šta imam. I sad, gledajući ovu fotku na kojoj bih prije nekoliko godina izbrojila milijun mana, mislim kako moj muž ima lijepu ženu", zaključila je tada.

Pogledaji ovo Neda Parmać - 2 Zanimljivosti Uplakana Neda Parmać objavom je zabrinula pratitelje, a onda je objasnila što joj se dogodilo: ''Nestalo tableta...''

Neda je prošle godine proslavila desetu godišnjicu braka sa svojim suprugom Damirom Klačarom, s kojim ima desetogodišnju kćer Adrianu. Na Instagramu je prati 17,7 tisuća pratitelja koje svakodnevno obavještava o privatnim, ali i poslovnim situacijama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 7 +25 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Novi video Jennifer Lopez vrvi vrućim i eksplicitnim scenama, obožavatelji su u transu zbog viđenog: "Svaki je kadar je*eno vatren!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović In Magazin: Haris Džinović - 6 In Magazin: Haris Džinović - 5 In Magazin: Haris Džinović - 1 +9 Haris i Melina Džinović Celebrity Pogledajte kako atraktivna supruga Harisa Džinovića izgleda kada nije spremna za fotografiranje, ovakvu je još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene