''lijepa i posebna''

Feminemku su zbog ove haljine komentirale Nives Celzijus i Žanamari, a ona se požalila na što se natjerala u ovom slučaju!

Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 3 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać Neda Parmać - 1 +25 Neda Parmać - 1 Galerija

Neda Parmać odabrala je crnu elegantnu haljinu za pjevanje na vjenčanju, a zatim pratiteljima objasnila što nikako ne voli.

Pjevačica Neda Parmać zablistala je u crnoj haljini midi dužine koja je otkrila njezina ramena i vitke noge.

Kosu je stavila iza uha pa u opisu otkrila zašto joj to baš nije draga frizura.

"Teško se natjeram staviti kosu iza uha, ali kad se natjeram… Izdržim sat vremena", objasnila je pa se našalila na vlastiti račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

"Blistaš", poručila joj je Žanamari Perčić u komentaru, a nadovezala se i Nives Celzijus "Sve ljepša i ljepša".

Sviđa li vam se ova Nedina frizura?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Jako dobra fotografija", "Lijepa i posebna Neda", "Kad se natjeraš to je prekrasno", "Dobro ti stoji", "Wow, vrh, extra", "Ali kad se natjeraš. Kažeš sebi uh mašala", glasili su neki od komentara.

Inače, Nedu na Instagramu prati preko 17 tisuća pratitelja koje svakodnevno obavještava o privatnim, ali i poslovnim situacijama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 3 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 2 +26 Simona Mijoković - 1 Zanimljivosti Simona prepričala što je doživjela u Međugorju: ''Bilo je ovo moje drugo ukazanje i sad je srce točno osjetilo kad je završilo''

1/51 >> Pogledaji ovu galeriju Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry +46 Pokopan je Matthew Perry Celebrity Pokopan je Matthew Perry, shrvana ekipa Prijatelja držala se zajedno, tješili su se čvrstim zagrljajima

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene