Ovo je urnebesno!

Mislav Oršić objavo fotku svojih sinova pa jednim detaljem sve nasmijao: "Made in Korea"

Mislav Oršić Mislav Oršić Igor Kralj/Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Oršić Mislav i Suzana Oršić +0 Mislav Oršić Galerija

Mislav Oršić u svojim pričama na Instagramu objavio je fotografiju svojih dvojice sinova uz koju je o starijem od njih otkro jedan zanimljiv detalj.

Hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Mislav Oršić trenutno je dvojen od obitelji jer u Katru igra na Svjetskom prvenstvu, no supruga Suzana obradovala ga je fotkom iz njjihova doma u Zagrebu koju je nogometaš objavio u svojim pričama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Pogledajte fotografije! Dinamovci pobjedu proslavili u društvu boljih polovica i ponosno pozirali s njima na Maksimiru!

Na fotki njeovi sinovi Manuel i Ivano gledaju utakmicu Južne Koreje i Urugvaja, a uz starijeg Manuela dodan je i nastpis "Made in Korea".

Naime, Mislav je sezonu 2017./18. proveo u Južnoj Koreji gdje je igrao za klub Ulsan Hyundai, a snjim je tamo bila i tadašnja djevojka Suzana Krajinović. Današnju supurgu tamo je i zaprosio. U Hrvatsku su se vratili 2018. godine, prije rođenja sinčića Manuela, a razlog je bio Mislavov ugovor s Dinamom.

Vjenčali su se u Zagrebu nakon 10 godina veze i šest mjeseci poslije dolaska prvog sina kojeg su na dan svojeg vjenčanja i krstili.

Drugog sina Ivana dobili su u veljači prošle godine, a nogometaš je prisustvovao porođaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

Suzana se u javnosti ne pojavljuje često, no opoznato je da je najvća podrška svojem suprugu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Svjetsko prvenstvo u plesu - 4 Nikola Galunić Svjetsko prvenstvo u plesu - 2 +1 Svjetsko prvenstvo u plesu - 1 Celebrity Kći članice žirija omiljenog showa brani domaće boje na svjetskom natjecanju u plesu: "Konkurencija je vrlo velika!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene