Eurovizijski hit

Bešlagića pjesma ganula do suza, no bio je raspoložen i za šalu: "Malo sam prehlađen pa mi udara na emocije"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP - 1 +22 Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP - 2 Galerija

Mia Negovetić se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Harija Mata Harija.

Nakon što joj je grupa Maneskin donijela pobjedu, Mia Negovetić se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Harija Mata Harija.

"Jako lijepa pjesma i dugo je nisam čula. Baš mi izazove neke emocije i samo me strah da se ne rasplačem. Moji roditelji su ga puno slušali i voljeli, zapravo sam preko njih upoznala Harija", rekla je prije nastupa Mia, a otkrila je i da ima malih problema s glasom.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Celebrity Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Prije izlaska na pozornicu je odgovorila i na nekoliko pitanja voditelju Filipu Deteliću, a kad su spomenuli Miroslava Škoru, Mia je otkrila da joj se javio nakon što se transformirala u njega.

"Zvao me na telefon. Bio je zadovoljan i drago mi je da on zadovoljan", otkrila je.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Celebrity Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Mia je izvela pjesmu "Lejla" s kojom je Hari Mata Hari predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2006. godine.

Enis Bešlagić bio je emotivan od samog početka nastupa. "Nemoj mi to radit", rekao je sa suzama u očima kad je krenula pjesma, a cijelo je vrijeme i pjevao.

"Ja sam malo prehlađen pa mi udara na emocije", našalio se Enis kad su voditelji Igor i Filip primijetili suze u njegovim očima.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 2 Celebrity Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

"Kad se spoje ta dva giganta, to su Željko Joksimović i Hari Mata Hari, onda se desi ovakav hit i mislim da Harija Mata Harija je zaista teško otpjevati, jer zaista je specifičan, ali ti si donijela tu emociju i svaka ti čast", rekao je Enis.

"Meni je ovo samo još jedanput pokazalo kakva si ti vokalistica i velika pjevačica jer svaka tvoja transformacija do sada je bila jako blizu originalu i ja ti moram na tome čestita. Znaš, Hari Mata Hari, to je glazba na kojoj sam ja odrastao i ja kad slušam ovu pjesmu, to mi je jedna od njegovih najdražih pjesama, iako je tužna, mene obuzme sjeta. Ljubav i emocija su valjda jedine stvari na svijetu koje ne treba objašnjavati niti im tražiti razloge", komentirao je Mario Roth.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Celebrity Gdje je nestala slatka djevojčica koja je nekoć pjevala hrvatsku himnu? "Ja te gledam i uopće ne vjerujem da si to ti!"

"Nakon ovih riječi ja ne znam što bih još dodala. Svidio mi se način na koji si to iznijela, uspjela si kamuflirat svoj ženski glas, čak si uspjela u nekim momentima polovit i njegovu emociju. Toliko si velika u svemu tome i teško je više naći riječi", poručila joj je Minea.

"Ja se slažem sa svime što su kolege dosad rekli. U nekim trenucima kad sam te gledao i slušao ja sam stvarno vidio Harija, duhovno si bila jako blizu, jako lijepa imitacija", zaključio je Goran Navojec.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP +28 Minea i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Celebrity Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +33 Renata Končić Minea Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene