Evo je li zadovoljna!

Meri iz MasterChefa pokazala rezultat operacije nosa kojoj se podvrgnula, promjena je odmah vidljiva, a oporavljat će se još dugo vremena

Meri Goldašić - 1 Meri Goldašić - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 7 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 2 +21 Meri Goldašić - 15 Galerija

Meri Goldašić pokazala je rezultat operacije nosa kojoj se nedavno podvrgnula iz estetskog i zdravstvenog razloga, zadovoljna je onime što sada vidi.

Bivša natjecateljica MasterChefa i naša tiktokerica Meri Goldašić objavila je rezultat svoje operacije nosa kojoj se podvrgnula prošlog mjeseca.

Na svom Instagramu podijelila je videozapis na kojem se spremala za odlazak doktoru, a onda pokazala i prvi pogled na svoj novi izgled nosa.

Potom je podijelila i svoje fotografije od naprijed i iz profila prije i poslije operacije, a promjena je itekako vidljiva.

Meri je dva tjedna nakon operacije morala nositi kalup na nosu, a otkrila je i da je sretna što ga skida upravo na Valentinovo jer je nakon skidanja sa suprugom Jurom otišla na večeru.

''Nakon 15 dana i sad kad sam vidjela rezultat mogu reći da sam stvarno zadovoljna iako je sve još uvijek natečeno, ali vidi se definicija i drugačiji oblik , disanje mi je super'', rekla je u videu.

Kako sada izgleda, pogledajte u nastavku i u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Meri je iz estetskih i zdravstvenih razloga operirala nos, a u jednom videozapisu ispričala je kako je prošao dan operacije.

''Ovo će biti jedan iritantan voiceover jer mi je sve začepljeno. U 7 sati išla sam u bolnicu, a već u 7 i 30 bila sam u operacijskoj sali. Sve je prošlo u savršenom redu i doktorica kaže da smo riješili devijaciju i estetski zaista izgleda lijepo. Sad je jako natečeno, ali kroz godinu dana će se vidjeti finalni rezultati'', rekla je na početku pa dodala i da joj nije bilo svejedno.

''Bio me strah na samo jutro operacije, bojala sam se najviše te anestezije, ali je stvarno brzo prošlo. Isti dan smo izvadili tampone i očistili nos i već u 18 sati sam bila puštena kući'', rekla je.

Pogledaji ovo Meri Goldašić - 4 Celebrity Meri iz MasterChefa pokazala je svoju veliku transformaciju: ''Cijeli život vodim borbu, nisam znala da zapravo imam poremećaj...''

Inače, Meri je u showu MasterChef osvojila simpatije brojnih gledatelja, no već je otprije bila popularna na društvenim mrežama. Na TikToku je prati više od 150 tisuća ljudi, a najčešće dijeli smiješni sadržaj i videa u kojima kuha.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Žegura - 3 Marta Žegura - 2 Marta Žegura - 1 Marta Žegura +6 Marta Žegura Nekad i sad Bila je voditeljica naših najpoznatijih emisija, a onda je nakon burnog raskida s 24 godine starijim glumcem nestala preko noći!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +29 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene