Za to je imala i razlog

Meri iz MasterChefa podvrgnula se ozbiljnom zahvatu koji je dugo željela: ''Bilo me strah, kroz godinu dana vidjet ću finalni rezultat''

Meri Goldašić - 4 Meri Goldašić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 7 Meri Goldašić - 1 Meri Goldašić Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 2 +19 Meri Goldašić - 29 Galerija

Ovogodišnja natjecateljica MasterChefa Meri Goldašić otkrila je pratiteljima da se podvrgnula operaciji nosa, a već je snimila i prve dojmove nakon ovog ozbiljnog zahvata.

Bivša kandidatkinja ovogodišnje sezone MasterChefa Meri Goldašić podvrgnula se ozbiljnom operativnom zahvatu, a da je sve dobro prošlo brzo se pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, Meri je iz estetskih i zdravstvenih razloga operirala nos, a u jednom videozapisu ispričala je kako je prošao dan operacije.

''Ovo će biti jedan iritantan voiceover jer mi je sve začepljeno. U 7 sati išla sam u bolnicu, a već u 7 i 30 bila sam u operacijskoj sali. Sve je prošlo u savršenom redu i doktorica kaže da smo riješili devijaciju i estetski zaista izgleda lijepo. Sad je jako natečeno, ali kroz godinu dana će se vidjeti finalni rezultati'', rekla je na početku pa dodala i da joj nije bilo svejedno.

''Bio me strah na samo jutro operacije, bojala sam se najviše te anestezije, ali je stvarno brzo prošlo. Isti dan smo izvadili tampone i očistili nos i već u 18 sati sam bila puštena kući'', rekla je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Obećala je i da će pratiteljima odgovoriti na sve što ih dalje zanima o ovom zahvatu, a oni su joj u komentarima poželjeli brz oporavak.

Pogledaji ovo Meri Goldašić - 4 Celebrity Meri iz MasterChefa pokazala je svoju veliku transformaciju: ''Cijeli život vodim borbu, nisam znala da zapravo imam poremećaj...''

Inače, Meri je u showu MasterChef osvojila simpatije brojnih gledatelja, no već je otprije bila popularna na društvenim mrežama. Na TikToku je prati više od 150 tisuća ljudi, a najčešće dijeli smiješni sadržaj i videa u kojima kuha.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksej Bjelogrlić - 2 Aleksej Bjelogrlić - 1 Aleksej Bjelogrlić - 3 Aleksej Bjelogrlić +20 Aleksej Bjelogrlić Celebrity Evo kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića, zgodni 23-godišnjak već je krenuo i tatinim stopama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene