Bez ikakve najave

Meghan Markle iznenadila povratkom na Instagram, odmah je objavila i video iz svojeg doma!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Galerija

Meghan Markle otvorila je profil na Instagramu za svoj novi brend American Riviera Orchard.

Meghan Markle, supruga britanskog princa Harryja, lansira novi lifestyle brend koji je nazvan po mjestu na obali oceana u Kaliforniji, u kojoj žive.

Stranica na Instagramu i web-stranica za American Riviera Orchard puštene su u rad bez prethodne najave u četvrtak, a obje imaju grb zlatne boje.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Logo sadržava riječ Montecito, enklavu slavnih u kojoj par živi od 2020., a koja je blizu Santa Barbare, koja se ponekad naziva i Američka rivijera.

Na stranicama jednostavno piše: "od Meghan, vojvotkinje od Sussexa".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @americanrivieraorchard

Čini se da je American Riviera Orchard brend s temom kuhinje i stila života.

Predstavljanje u četvrtak popraćeno je zrnatim promotivnim videom u retrostilu u kojem se vidi Meghan Markle kako aranžira cvijeće i peče u kuhinji.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan Markle priznala potresne informacije: ''Doživljavala sam to tijekom obje trudnoće...''

Korisnicima se nudi prilika da se prijave kako bi postali "prvi koji će saznati za proizvode, dostupnost i novosti iz American Riviera Orcharda".

Harry i Meghan, koja je Amerikanka, napustili su kraljevske dužnosti 2020. i preselili se u Kaliforniju.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan Markle priznala potresne informacije: ''Doživljavala sam to tijekom obje trudnoće...''

Njihov službeni profil na Instagramu @sussexroyal otad nije objavio ništa.

Osobni profili Meghan Markle na društvenim mrežama i bivši lifestyle blog zatvoreni su prije nego što se par vjenčao.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +26 Fani Čapalija Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene