harry ipak ide sam?

Uoči priopćenja da će uskoro posjetiti Nigeriju, šuška se da je Meghan Markle odbila otputovati sa suprugom u Ujedinjeno Kraljevstvo

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle +20 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Galerija

Uskoro će Meghan Markle i princ Harry posjetiti Nigeriju, a nagađa se da je vojvotkinja prije toga odbila otputovati sa suprugom u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Meghan Markle i princ Harry potvrdili su da u svibnju posjećuju Nigeriju jer vojvotkinja od Sussexa odbija put u Ujedinjeno Kraljevstvo. 

Dana 28. travnja, Stožer obrane (DHQ) podijelio je svoje oduševljenje objavom da Sussexi ovog proljeća putuju u posjet Nigeriji. Tijekom nadolazećeg boravka u toj afričkoj zemlji očekuju ih susreti s pripadnicima Službe i organiziranje raznih kulturnih aktivnosti.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Obožavatelji Meghan Markle osudili su potez kraljevske palače pa ih optužili za jednu stvar: "Ovo je nizak udarac, vrlo neukusno..."

Princ Harry već je najavio da će prisustvovati proslavi 10. godišnjice Invictus Gamesa u katedrali Svetog Pavla u Londonu, ali nije spomenuo da će mu se Meghan pridružiti.

Mislite li da je Meghan namjerno izbjegla otputovati u UK?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Meghan će vjerojatno odustati od pridruživanja svom suprugu u Velikoj Britaniji, ali potvrdila je da će biti uz njega tijekom njegovog nadolazećeg putovanja u Zapadnu Afriku.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Podsjećamo, Meghan Markle nedavno je lansirala prvi proizvod svoje nove tvrtke, a u pitanju je džem od jagoda koji također prodaje i kraljevska palača. 

Modna dizajnerica Tracy Robbins i argentinska socijalistica Delfina Balquier su među prvima koji su objavili fotografiju Meghanina proizvoda na svojim Instagram pričama.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Meghanin brend će prodavati razne kućanske potrepštine, od kuhinjskog pribora, do namirnica i začina, a usto će nuditi i kozmetičke proizvode. Mirisne vrećice, preparati za njegu kože, gelovi za tuširanje, sapuni, kreme, losioni i ulja, neki su od zasad poznatih proizvoda iz njezine beauty linije.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Senad Bašić - 3 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 2 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 4 +22 Senad Bašić - 1 Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić - 3 Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +27 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene