ostvarenje dječjeg sna

Prija užarila atmosferu u Areni s kolegicom čiji hitovi obaraju rekorde: ''Sretna sam što svjedočim pisanju povijesti na Balkanu!''

Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović - 4 Maya Berović - 3 Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović - 1 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 7 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 6 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 5 Aleksandra Prijović i Osman Hadžić +20 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 1 Galerija

Maya Berović zapjevala je na petom koncertu Aleksandre Prijović koja ju je pozvala da joj bude gošća iznenađenja.

Nastup Maye Berović bio je jedno od iznenađenja na petom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, gdje su njih dvije na pozornici izvele vatreni nastup.

Aleksandra je u jednom trenutku počela pjevati Mayinu pjesmu "Djevojačko prezime", na što joj se ona pridružila na pozornici pa su zapjevale zajedno.

"Hvala ti što si došla večeras. Znate što, sretna sam što postoje ovakvi ljudi kao što je Maya. Sretna sam što postoje ovako normalni, dobri, talentirani ljudi. Kada sam Mayu pozvala da dođe, da bude gost, nije prošlo pet sekundi rekla je da dolazi. Rekla je: 'Samo da nađem dadilju i dolazim.' Ja sam sretna što imam tvoju podršku, što si došla i što ćeš ovdje napraviti lom", poručila joj je Aleksandra.

"Ja sam sretna što sam večeras uz tebe i što mogu svjedočiti ovakvom uspjehu i pisanju povijesti na Balkanu i ostvarenju dječjeg sna. Ja ti od srca želim da nastaviš da sijaš jer si najsjajnija zvijezda. Ti si sve ovo zaslužila", odgovorila joj je na to Maya.

Nakon toga je zapjevala pjesmu "Harem", uz koju je Aleksandra, kako i sama kaže, najviše ludovala, a onda i hitove "Crno zlato" te "Džin i limunada".

Osim Maye, Aleksandri su se na pozornici na petom koncertu pridružili Dejan Matić, Osman Hadžić, MC Stojan i Dejan Kostić.

Na prethodnim koncertima gosti su joj bili Aco Pejović, Željko Samardžić, Milica Todorović, Bojan Vasković iz grupe Lexington, Tea Tairović, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga te Lepa Brena.

Aleksandra je u sklopu turneje "Od istoka do zapada" rasprodala pet Arena Zagreb, čime se upisala u povijest kao prva kojoj je to uspjelo.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte tko se vratio u Arenu i ponovno izazvao ludnicu na koncertu Prijovićke: "Rekla sam da mora opet izaći pred ovu publiku!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Lopez su grudi ispadale iz neobičnog topića, a Benov izraz lica odavao je kao da mu to baš i nije drago

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene